חדשה

Pumpkin Pie

New member
חדשה../images/Emo141.gif

היי אני דין [= בת 13 [אני דיי בטוחה שאני הכי קטנה פה] ואני שומעת סיסטם כבר המון זמן [וישלי את כל הדיסקים אבל רק טוקסיסיטי מקורי \=] ואף פעם לא העזתי להצטרף לפורום.אח שלי שומע אותם מאז שהוא היה בן 13 [כיום הוא בן 18, ככה שאני מכירה ת'להקה מאז שהייתי בת 10 אבל רק בכמה שנים האחרונות התמקדתי בה] מקווה להשתלב D:

pluplup

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif :]

אני דור,בן 14 :) השתלבות נעימה
ד"א,את לא הכי קטנה פה,יש פה כמה יותר קטנים ממך :] ובכל מקרה,גיל זה כולה מספר :]

Evil Pig

New member
ברוכה הבאה דין < שם יפה יש לך >

אני דורון, בן 17 מטבעון אממ קודם כל השתלבות נעימה שתיהיה לך! אממ הייתי רוצה שתעבירי מבט בחוקי הפורום שנמצאים במאמרים כדי שלא יווצרו מיקרים לא נעימים וכו' ובכל בעיה או שאלה את מוזמנת לפנות אלי במסרים < לכל מי שתוהה מה אני עושה ב3 בלילה על המחשב - חזרתי כרגע מוואחד מסיבה היה כ"כ טובבבבב ואפילו היה סיסטם ומהשירים הפחות טחונים (פורסט ובאונס) >

Ipecac0

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

את מהקומונה
אני מעיין, השתלבות נעימה ^^

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גלי בת 16 וחצי מאזור ירושלים שתהיה לך התשלבות נעימה

Shlomit586

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני שלומית, אתמול גדלתי בחצי שנה- בת 14.5 מירושלים השתלבות נעימה

Pumpkin Pie

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אה וכבר קראתי את חוקי הפורום לפני שהצטרפתי כדי שאני לא יצא סתומה

Evil Pig

New member
אני חייב < בגרותבלשוןזהרעעע >*אצא*

לא "יצא"- יצא זה גבר דבר ראשון, דבר שני זה "הוא" ולא "אני" אההההההה זה משתלט עלייייי הצילווו

Evil Pig

New member
../images/Emo207.gif פרסמתי סקר חדש בנושא מפגש

בבקשה תעיפו מבט ותענו עלנו זה נורא חשוב לראות אם בכלל יש טעם לקיים מפגש או שמא זה יהיה מיני מפגש < עלוב ומדכא > תודה מראש דורון

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif"לא יכולה לבוא"

זה לא בדיוק זה... אני פשוט מעדיפה לבוא בפסח שהחופש יותר ארוך. ובגלל ששני החופשים ממש ממש קרובים אני לא אצליח לממן את שתי הנסיעות וגם ההורים שלי לא כל כך ירשו =/ חוצמזה קחו בחשבון שבאחד מהתאריכים יש מפגש ישרא

מתוקה777

New member
ברוכה הבאה!! :)

אני מור בת 17 ו3 חודשים השתלבות נעימה!!! והכי חשוב ---> תהני בפורום....

למעלה