חדשה

I Hate Perverts

New member
חדשה../images/Emo141.gif../images/Emo130.gif

שלום, אני מיכל בת 13 מחדרה, חברה של Cheeky Girl. ואוהבת את שירי. לא ממש מצאתי איפה לנצל"ש.. מקווה להשתלב
להתראות..

kocit

New member
ואלקמית!!../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif../images/Emo39.gif

../images/Emo214.gifאת לא צריכה לנצל"ש ../images/Emo8.gif

זאת סיבה מספיק טובה בשביל לפתוח שרשור! ואיזה כיף שיש פה חברה של נוי
אני מקווה שתהני פה כמו שנוי נהנת

מי אמר שאני נהנית?../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

סתאאאאאאאאם זה הפורום הכי כיפי בתפוזז

Dorushh 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo216.gif

חברה של נוי? משתתף בצערך..
תיהי חזקה
ומה הקטע של הפשוט בושה?

../images/Emo214.gifאין לי בעיה להסביר לך../images/Emo26.gif

אבל בשביל להסביר לך-אני צריכה להבין מה בדיוק את לא מבינה
את מוזמנת לכתוב ולשאול אותי כל דבר, וכל עוד שיש לי את הידע והתשובות-אני אשמח לתת לך מענה
... בינתיים,דברים בסיסיים- יש שרשורים-עונים עליהם
יש פה אנשים מהממים-את תביני את זה בעצמך
לא משעמם פה-אני מקווה
יש שרשור
בדר"כ כל יום, השרשור נפתח ע"י אחד מהפורום [אם תתעוררי מספיק מוקדם בבוקר והוא עוד לא נפתח-את מוזמנת לפתוח
] לפעמים יש בשרשור שאלות [במיוחד בשישי/שבת/ראשון מקפידים שיהיו שאלות בשרשורים האלו, כדי שלא יהיה משעמם בסופ"ש..
] וכשרוצים לשתף בפורום על דברים שלא קשורים לשירי-כמו איך היה בבצפר וכד', אז המקום המתאים להודעות כאלו
שרשור
מעבר לזה-יש במשך השבוע שרשורים שקשורים ל"שיר שבועי"-כפי שבטח שמת לב, השיר השבועי שלנו לשבוע הנוכחי הוא:"תברח". בכל יום חמישי בבוקר/צהריים נפתח שרשור "תמונת השבוע", כל אחד שם את התמונה האהובה עליו של שירי, ומי שפתח את השרשור בוחר את התמונה שהוא הכי אהב-מי שהעלה את התמונה הוא הזוכה-והוא פותח את "סיכום השבוע" ביום שישי וגם את פינת "תמונת השבוע" ביום חמישי שלאחר מכן, וככה זה חוזר כמו גלגל
וכמובן, יש את החוקים של הפורום-את מוזמנת לקרוא פה. מקווה שעכשיו הבנת יותר דברים..

למעלה