חדשה

קספר07

New member
כן עיוני, יעני אנטיביוטיקה

אין לי פה אקטימל אני יבקש שיקנו לי למרות ששמעתי שזה לא טוב לתקופה ארוכה אז צריך לשתות מעט. זה אנטיביוטיקה די חזקה ראפאפן מגה 1000 מ"ג...

אוי, מסכנה ]:

שונאת אנטיביוטיקה S: למה יש בעיה עם אקטימל? להפך! עדיף שתשתי כמה שיותר- זה רק מחזק את הגוף! יש גם כדורים של חיידקי אצידופולוס, או יוגורט ביו... אה! ואת יכולה גם לקחת כדורי "חיזוקית". ממשממש עוזר. [יש לי הרבה יותר מדי ניסיון עם אנטיביוטיקה. ):] תרגישי טוב!

קספר07

New member
אממ

אני יודעת שזה מונע כל מיני חומרים וחיידקים טובים להיכנס משהו כזה הופך פעולות זה מוזר כמעט כמו ששמים ביחד מרכך ושמפו.. סתם אבל הצוות בגן (בעבודה) טוען שאם לקחת אז למשך שבוע בערך ולא יותר!!! תודה על ההצעות יקירה!!

דנטל

New member
מה הקשר? ../images/Emo12.gif

נראה לך שתימנים לא חולים באנגינה בגלל שהם לא אשכנזים? רק אמרתי שאני דווקא לא חושבת שזו מחלה עם שם יפה, כי זה יותר מדי אשכנזי גלותי כזה וזה לא מה שאני אוהבת. מחלה עם שם יפה זו "שנית" וגם בלועזית השם שלה יפה "סקרלטינה".

דנטל

New member
בדיוק בגלל שהיא התכוונה לשם המחלה

לא הבנתי מה הקשר לתימנים באמצע החיים.

אוו. באמת שם יפה!

מה בדיוק המחלה הזו? [אני רוצה לברר שזו לא איזו מחלה שגורמת ליבלות מבחילות, לפני שאני מחליפה את השם שלי P:]

דנטל

New member
שמות של מחלות זה נורא, שנית נראית די רע

אמנם, במקרה הזה מדובר בשם שדווקא לא כזה חריג אצל בני האדם (סקרלט או'הרה מכירה?), אבל זה עדיין נורא, למרות שספציפית בשם הזה אפשר להבליג, כי הוא ממש יפה. הייתי חולה בזה כשהייתי פעוטה. http://www.infomed.co.il/questions/q_022806_1.htm

דנטל

New member
אכן, גם אני זועזעתי מהתיאור הזה

והם עוד מסבירים שזה נראה כמו תות לבן. WTF? ואחרי זה יש שלב של תות אדום. דיסגאסטינג. בחרתי בפעוטה, כי זה כבר לא תינוקת, אבל זה גם עדיין לא ילדה. לא יודעת בת כמה הייתי ויכול אפילו שהייתי בגיל צעיר מדי בשביל המחלה, אבל אם הייתי בגיל הנורמלי למחלה שזה בגיל שנתיים-שלוש-ארבע, אז התיאור הוא "פעוטה".

קספר07

New member
אנגינה

דלקת גרון "תעוקה, מצב חולני שסימנו הבולט- כאב בשל עוית או הרגשת חנק: אנגינת השקדים בגרון..." (אבן שושן) עכשיו אני מוסיפה: כאבים, אודם בגרון (אזור הלוע), נפיחות, תשישות, עצבנות וכו' והכדורים רק עושים לי עייפות.. :( מקווה שסיפקתי מספיק מידע

למעלה