חדשה

mafakit

New member
??????

קוראים לך דרור?? [כי איזה מישו כתב "דררווררררר" גמאני דרור XD אה.. כן..! בת 14.. :]

mafakit

New member
#$%)*$%^&**($@#$%

ננננננחמד!! אני לא הבת היחדיה שקורראים לה דרור..
[למרות שאני יודעת על קיומן של עוד כמה אבל לא נחשיב אותן..XD]

קספר07

New member
ערב טוב לך!

אולי אני סתם עוד אחת שכותבת לך תתחדשי וברוכה הבאה וזה לא ממש משמעותי בעיניך אבל ברוכה הבאה :) יש מצב שיודעים עלייך משהו? אולי מאיזה אזור? בת כמה?? אני קספר בת 19 וחצי משרתת בנתניה הלחה וכרגע חולה בדלקת עם שם יפה... לילה טוב

קספר07

New member
כן! אנגינה

זה דלקת שבדרך כלל הגרון אדום ויש לקראת הלוע נקודות לבנות המעידות על הדלקת צריך לנוח הרבה ולקחת כדורים (שהורגים אותי) במשך 10 ימים וכמובן לקחתי חופשת מחלה.. אז עד יום ראשון אני ישגע אתכם... צריכה שירחמו עליי!!!

דנטל

New member
לא יודעת, זה שם נורא אשכנזי כזה

ואת זה אני עוד אומרת בתור אשכנזיה משני הצדדים. מה הכדורים האלה עושים לך? מרדימים אותך?

מיטלי 201

New member
נו בטח אשכנזי

ומה אני נראת לך? תמניה??? הכדורים האלה פשוט מרסקים אני עייפה ולא ישנתי כמעט (בשעות שהייתי במיטה התהפכתי מצד לצד כמעט ללא הפסקה) יש לי כאבים והם מחלישים אותי עד כדי כך שמעייף אותי ללכת מהסלון לחדר!!! נמאס! ועוד לעשרה ימים!!!! הצילו אני כ"כ רוצה חיבוק ממשהו... ואמנם נותנים לי חיבוקים ונשיקות דרך הטלפון ובהודעות (חברים ומשפחה ועבודה) אבל זה לא אותו דבר וחבל שזה משפיע עליי נפשית... שמעתי הרבה עם וירוסים אבל למה אנגינה למה????

קספר07

New member
צחוקים

כתבתי ממיטל ומהמשתמש שלה אז תיקון טעות כי אני (עוד) לא אמא!!!! ולא קוראים לי מיטל!!

למעלה