חדשה!

Lady Hawk

New member
חדשה! ../images/Emo140.gif

שלום לכולן, אני חדשה גם בפורום וגם בקטע של "חבר" קרבי. יצאתי לדייט עם אחד מגבעתי, ומאז אנחנו כל יום מתכתבים ב-SMS ובטל'...ואני מרגישה בשמיים! אז סתם רציתי לשתף :)

dead me

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

גם אני חדשה כאן. שיהיה בהצלחה :)

Lady Hawk

New member
תודה לכולן :)

תגידו, איך אתן עושות את זה? זה הרי ממש קשה לא לראות אותם כ"כ הרבה זמן... הוא עצמו חובש בגבעתי, אז הוא טוחן סגירות על ימין ועל שמאל, והיציאות שלו לא קבועות...אם צריך אותם - הם נשארים, ואם לא - אז הם יוצאים. יצאנו רק לדייט אחד, אבל מכל הדיבורים שלו וההתנהלות שלו איתי, אני מרגישה שזה הדדי וששנינו רציניים. אף פעם לא הרגשתי כך כלפי אף אחד (פרפרים בבטן וכל השבאנג הזה), וזה ממש קשה לי לחשוב שהוא אי-שם מסכן את עצמו...ולא לראות אותו הרבה זמן ורק לפנטז, ולפנטז על מה אם הוא היה לידי... אהבה זה קשה...ובייחוד ללוחם

Jeanne D Arc

New member
אף אחד לא אמר שזה קל

זה קשר מסובך אבל כמו שכבר אמרו, אם אוהבים מתגברים על כל המכשולים

lia2sh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה קשה חבר בקרבי אבל אם זה הדדי ואוהבים הכל בסוף מסתדר... בכל אופן שיהיה המון בהצלחה, לי-את

Lady Hawk

New member
טוב, הוא עדיין לא בגדר "חבר" אצלי..

אבל בתקווה שכך יהיה, עם הקשיים ועם הכל - הוא מעלה לי חיוך כזה ענק בכל פעם שאני חושבת עליו, או משוחחת איתו, או מקבלת ממנו SMS שלדעתי זה שווה הכל!
מעולם בחיי לא הרגשתי כך, אני מרגישה "חולה"
אבל בצורה חיובית...

lia2sh

New member
ממש מאושרת בשבילך... אין כמו ההרגשה

הזאת של התאהבות..

Lady Hawk

New member
כן...ועוד שזו פעם ראשונה :)

תודה בכל אופן. הם היום בפעילות ששטח, אז אני כולי מודאגת..............למרות שהוא אמר שהם לא נכנסים, אבל אני לא מאמינה לו. הוא אומר לי כל מיני דברים במשווה של שקר לבן כדי שאני לא אדאג...חמודי!!! :)

B o o o o M

New member
גם אני חדשה ../images/Emo10.gif

חבר שלי משרת בצנחנים
ולבד לי חח עוד לא הספקתי להתרגל כי לפני זה שלחו אותו לקורס חובשים קרוב אליי בצריפין אז הייתי רואה אותו באפטרים, והיה לו יציאות ממש טובות וגם כשהוא היה סוגר הייתי באה לבקר אותו בבסיס. אבל עכשיו :( הוא חזר לבסיס הזה של הצנחנים.. וסוגר וכל זה :( עצוב לי כי אני לא רגילה לזה.. חח סתם רציתי לשתף ..

למעלה