שלום לכולן, אני חדשה גם בפורום וגם בקטע של "חבר" קרבי. יצאתי לדייט עם אחד מגבעתי, ומאז אנחנו כל יום מתכתבים ב-SMS ובטל'...ואני מרגישה בשמיים! אז סתם רציתי לשתף
תגידו, איך אתן עושות את זה? זה הרי ממש קשה לא לראות אותם כ"כ הרבה זמן... הוא עצמו חובש בגבעתי, אז הוא טוחן סגירות על ימין ועל שמאל, והיציאות שלו לא קבועות...אם צריך אותם - הם נשארים, ואם לא - אז הם יוצאים. יצאנו רק לדייט אחד, אבל מכל הדיבורים שלו וההתנהלות שלו איתי, אני מרגישה שזה הדדי וששנינו רציניים. אף פעם לא הרגשתי כך כלפי אף אחד (פרפרים בבטן וכל השבאנג הזה), וזה ממש קשה לי לחשוב שהוא אי-שם מסכן את עצמו...ולא לראות אותו הרבה זמן ורק לפנטז, ולפנטז על מה אם הוא היה לידי... אהבה זה קשה...ובייחוד ללוחם
תודה בכל אופן. הם היום בפעילות ששטח, אז אני כולי מודאגת..............למרות שהוא אמר שהם לא נכנסים, אבל אני לא מאמינה לו. הוא אומר לי כל מיני דברים במשווה של שקר לבן כדי שאני לא אדאג...חמודי!!!
ולבד לי חח עוד לא הספקתי להתרגל כי לפני זה שלחו אותו לקורס חובשים קרוב אליי בצריפין אז הייתי רואה אותו באפטרים, והיה לו יציאות ממש טובות וגם כשהוא היה סוגר הייתי באה לבקר אותו בבסיס. אבל עכשיו הוא חזר לבסיס הזה של הצנחנים.. וסוגר וכל זה עצוב לי כי אני לא רגילה לזה.. חח סתם רציתי לשתף ..