חדשה... התקבלתי???
ר רומיאו האחת New member 26/10/05 #2 ברוכה הבאה!! ובד"כ מתקבלים לפה משוגעים..אז מקווים שאת משוגעת...והכינוי שלך מוכר לי לאללההההההה......
N natalieov New member 26/10/05 #5 איזה כיף!!!! אחלה קבלת פנים! עכשיו אני בטוח נישארת!!! תשאלו את שירן כמה אני משוגעת... ורינה איתך כבר דיברתי... זוכרת? ויהודה... אחלה זמר... (לאחי יש את הדיסקים...)
איזה כיף!!!! אחלה קבלת פנים! עכשיו אני בטוח נישארת!!! תשאלו את שירן כמה אני משוגעת... ורינה איתך כבר דיברתי... זוכרת? ויהודה... אחלה זמר... (לאחי יש את הדיסקים...)
I ira87 New member 26/10/05 #7 ברוכה הבאה ותהני בפורום, אנחנו כאן כולנו משוגעים על יהודה פוליקר, בטוח שגם את.
W willo1 New member 27/10/05 #8 נטלייי../images/Emo70.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif כיף לראות אותך פה!
N natalieov New member 27/10/05 #9 חחח תודה לכולכם... חיממתם לי הלב... ממש מרגש!!! בסוף גם אני אשתגע על פוליקר... (עדיין לא הגעתי למצב הזה...) גם ככה שירן מדברת עליו כל היום...
חחח תודה לכולכם... חיממתם לי הלב... ממש מרגש!!! בסוף גם אני אשתגע על פוליקר... (עדיין לא הגעתי למצב הזה...) גם ככה שירן מדברת עליו כל היום...
N natalieov New member 28/10/05 #14 לא לא לא!!! ../images/Emo6.gif עדיין לא הגעתי למצב כזה!!!!!!!! אבל אתם קרועים!!!!
ס ספי סול New member 28/10/05 #15 אם רכב חולף על פניך ואת מזהה את את קולו של יהודה בוקע מהרדיו, (מהרדיו ברכב...) לא תתני את צרחת חייך????
אם רכב חולף על פניך ואת מזהה את את קולו של יהודה בוקע מהרדיו, (מהרדיו ברכב...) לא תתני את צרחת חייך????