חדשה
ומתייעצת..

מישE

New member
חדשה ../images/Emo140.gif ומתייעצת..

הי לכולן, אני רוצה לשתף אתכן במשהו שעבר עלי - ואני מתנצלת מראש אם זה מגעיל מישהי.. אז ככה, טיפה רקע, אני בת 29 (יוצאת מהעולם הדתי) - וסובלת משחלות פלצסטיות. איבדתי את ביתוליי רק לפני 8 חודשים ולפני כן לא היה לי נסיון כלל. הפעמים הראשונות שקיימתי יחסים היו מעולות - לא היו כאבים -חוץ מהפעם הראשונה כמובן - אבל גם אז רק לרגע וזהו - וירד מעט דם. לא נעים, אבל לבחור שהייתי איתו היה מאוד קטן (למרות שאני מודה על זה כי לא היו כמעט כאבים) הוא היה מעולה במיטה אבל היה לו קטן. אחרי תקופה נפרדנו דרכנו (במשך הזמן שכבנו רק פעמיים) והתחלתי לצאת עם מישהו אחר. ופה התחילה הבעיה. בפעם הראשונה שקיימתי יחסים עם הבחור החדש ממש כאב לי (אפילו ברחה לי צעקה בהתחלה) יש לו הרבה יותר גדול ורחב - וזה ממש כאב. היינו אצלו בבית ולא נשארתי לישון - וכשחזרתי הבייתה גליתי שאני מדממת - אבל חשבתי שאולי שפשוט לא נקרע לי לגמרי הקרום וזה בגלל זה. כשדיברתי איתו הוא אמר שהיה לו קצת דם על המיטה אבל זה לא נוראי. המשכתי הלאה... כלומר, לא נעים אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורנית. אחרי מספר שבועות היינו אצלי ושוב שכבנו וכשסיימנו הוא אמר שהוא חושב שאני מלאה בדם. הדלקתי את האור וגליתי חדר שנראה כמו זירת רצח. אני הייתי מלאה בדם. הוא היה מלא בדם. המיטה הייתה מלאה בדם - רק מזל שהקיר לא היה מלא בדם. אני שטפתי את עצמי אבל הוא לא הסכים להתקלח.. הוא היה בסדר גמור - הוא נשאר איתי וניסה לחזק אותי אבל כל מה שאני רציתי זה להיות לבד. אחרי חצי שעה הוא הלך ורק אז אני התחלתי לבכות. למחרת ב 4:00 הוא טס לשבועיים לחו"ל ולא יצא לנו לדבר (התכתבנו במיילים אבל לא העלתי את הנושא) רק אחרי שהוא חזר ונפגשנו העלתי את הנושא והוא אמר שמבחינתו הכל בסדר - ושהוא שכח מזה אחרי יומיים. את הבעיה בשחלות גילו לי לפני 5 שנים אבל לא עשיתי עם זה כלום עד עכשיו. הבאסה היא שאין כ"כ מה לעשות בנושא אלא לקחת גלולות או משהו בסגנון אבל עכשיו, למרות שאני עם טבעת והכל אמור להיות תקין - אני חוששת. אני מפחדת לקיים יחסי מין. אני ממש בהיסטריה שזה יקרה שוב. (עד כדי כך שניתקתי איתו את הקשר) אני לא יודעת למה אני מספרת את זה.. אולי אני מקווה איפשהו שתוכלו לתת לי עידוד כלשהו או עצות. ומצטערת שזה יצא כ"כ ארוך...

MyPrecious

New member
אבל חמודה, למה את לוקחת את זה ככה קשה?!../images/Emo2.gif

קודם כל - לשחלות הפוליציסטיות אין כל קשר לסקס, אלא אם כן מנסים להכנס להריון ואז את והבחור צריכים לתאם את העניין עם השחלות שלך. השחלות הן איבר פנימי, מנותקות מהרחם, אין להן חיבור עם הנרתיק ולכן לדימום וגינלי לא יכול להיות שום קשר אליהן. עכשיו כשהבהרנו את זה, נבהיר משהו נוסף: הכל בסדר אצלך. קרום בתולים זה לא כמו הסגירה ההרמטית של הקטשופ (מתחת לפקק) - מורידים את זה בפעם הראשונה וזהו...
יש כאלה שיש להן דימומונצ'יק קטנצ'יק, ויש כאלה שזה קצת יותר רציני. יש כאלה שמדממות רק בפעם הראשונה, ויש כאלה שבמספר פעמים הראשונות. הבחור שאיתו איבדת את בתוליך בצורה מטאפורית - כנראה שבפועל, לא "איבדת" אותם בצורה מוחלטת, ונשאר לך חלק מקרום הבתולים. הבחור החדש, שהיה לו איבר כנראה יותר גדול, ידע ממך שאת לא בתולה ולכן כנראה לא נזהר איתך מספיק (כמו שרוב הבחורים הנורמלים נזהרים עם בתולות) - וגם את לא ציפית לזה - ולכן זה כ"כ כאב. למה הרגשת כ"כ לא נעים מהדם על המיטה? בגלל שלא הכנת אותו לזה מראש? ואם הוא היה שוכב איתך בהנחה שאת בתולה, גם אז היית מתנצלת על הדם? הפעם השניה שאת מתארת נשמעת קצת יותר חריגה - אם התיאור שלך לא מוגזם לגבי כמות הדם, הייתי ממליצה לך לפנות לגניקולוג (גם ככה כדאי אם התחלת עכשיו לחיות חיי מין פעילים לבקר אצלו), רק לבדוק שהכל בסדר ואין שם איזה פצע שדימם או משהו כזה. בכל מקרה, אני לא מבינה את תחושת הבושה הגדולה שאופפת אותך. נראה שהבחור לקח את זה ממש בסבבה, לא עשית שומדבר שהוא באשמתך, את מגיבה כאילו ישנתם ביחד והשתנת לו על המיטה... את יכולה לנסות להסביר (לי ולעצמך) מה כ"כ מביך אותך? למה בכית אחרי שהוא הלך? למה ניתקת איתו את הקשר? אם יש עדיין דרך חזרה, הייתי מציעה לך לדבר איתו בפתיחות, להסביר לו שהיית בהלם ממה שהיה בעצמך ובגלל זה ניתקת את הקשר, שאין לך מושג למה זה קרה ואם יש "עניין" ויש לו את הסבלנות תשמחי לחזור להיות בקשר, ותנסו בהמשך לקיים שוב יחסים (כשתרגישי מוכנה) בצורה עדינה ואיטית ועם משוב שלך כל הזמן אם משהו כואב. וכל זאת כמובן במקביל לבדיקה אצל גניקולוג שיאשר שאין שום בעיה.

מישE

New member
תודה על התשובה

הייתי אצל גניקולוג יום אחרי שזה קרה. הוא אמר שבגלל השחלות הפלצסטיות הרחם שלי היה מלא בזקיקים ובגלל זה היה הדימום. זה לא היה דימום קל - ולא הגזמתי בתיאור (הלוואי והייתי מגזימה) באמת הכל היה מלא בדם. לא הרגשתי שעשיתי משהו לא בסדר - פשוט הרגשתי מבוכה אדירה. לחזור אליו אני לא אחזור- כי כבר המשכתי הלאה (ולפני מס' דקות גליתי שגם הוא) אבל לפני הפרידה הייתה לנו שיחה רצינית ודיברנו על הנושא הזה. הבכי לא היה בגלל מבוכה - אלא בגלל הסיטואציה.. ובאיזשהו מקום הרגשתי מושפלת.

MyPrecious

New member
הרחם שלך לא היה מלא בזקיקים.

הזקיקים/ציסטות הן לא ברחם, הן בשחלות. אין לי מושג למה הרופא התכוון כשהוא אמר שזה קשור, אבל סביר להניח שהיה איזה קצר בתקשורת. בכל מקרה - שמת את האצבע בדיוק על מה שאני מדברת - המילה מושפלת. מאיפה זה בא לך? למה? שומעים ממה שאת כותבת שזה מה שהרגשת, אבל באמת שאני לא רואה שום סיבה לכך. ויש הבדל אדיר בין מביך למשפיל... מביך זה אם קיבלת מחזור בעבודה ולא היית מודעת לזה והמכנסיים התלכלכו ומישהו היה צריך להעיר לך על זה... אבל גם זה - לא משפיך. רק מביך (תילים!! אבל עובר). ומה שהיה עם הבחור בחדר המיטות - הוא היה שותף לזה!!! אם כבר הוא היה צריך להתנצל או משהו... (וגם זה לא, אבל אולי אם אני הייתי בחור הייתי תוהה במקרה כזה אם נזהרתי מספיק שלא להכאיב). בכל אופן. תחזרי לרופא או לאחד אחר. תציקי לו שוב שיסביר לך למה לדעתו זה קרה, ולמה את צריכה לצפות בפעם הבאה שאת מקיימת יחסי מין. תצטיידי בג'ל KY ודומיו ובבחור רגיש ועדין, ולכי על זה. לאט ובעדינות. בהצלחה, ושוב - לא עשית שום דבר שהוא לא בסדר, ואין בגוף שלך משהו שהוא משפיל. בהצלחה

5halo

New member
אויי יקירתי! אין לך מה להרגיש מבוכה

ממש ממש ממש ממש ממש לא
תני לרגע לעזוב את העיניין של היחסי מין והבתולין ולדבר שנייה על הדם... במיוחד את שגדלת בבית דתי יודעת שלמדו אותנו שהדם שלנו זה דבר מלוכלך, טמא, ומטונף זה ממש לא ככה יקירתי!!! הדם שלנו זה דבר ניפלא... זה מסמל את הנשיות שלנו, את העצמה שלנו, אין מה להיתבייש בו אין מה להיות מושפלת ממנו או להיות מובכת ממנו,. ההפך, אני מעוצמת מאוד כול פעם שאני בזמן הדם שלי (אני לא כותבת מחזור כי מחזור הוא כול החודש יש זמן במחזור שהוא זמן הדם) אני יודעת שאני נישמעת רוחניקית- טוב מודה באשמה אבל תנסי להתחבר לזה. אין לך מה להיות מושפלת ופעם הבאה עם אותו הבחור שאני בטוחה שלא לקח את זה קשה, פשוט יותר בעדינות, יותר ברכות, לאט לאט. יש לך מתנה נפלאה פה, לגלות את המיניות שלך ואת התשוקות שלך, חבל שזה יתבזבז בגלל רגשות כמו השפלה ומבוכה, שהן באמת משהו שהחברה שלנו יצרה בנו.... אני מאחלת לך רק עונג גדול ואני שולחת לך חיבוק ענק הילה

מה יכול לעזור לך?

שלום לך יקרה וברוכה הבאה, התיאור שלך מעלה באמת הרבה חששות, גם ברמה הפיזית וגם ברמה הריגשית. ההתנסויות שלך היו ללא ספק לא פשוטות והן מעיבות עליך. נשמע שמה שיכול לעזור קצת ולהרגיע זה ללכת לרופאת נשים לספר לה מה היה, איך את מרגישה וממה את דואגת ובעצה אחת איתה לבדוק מה היה מקור הבעיה, האם זה קרום הבתולין שנבקע לאיטו או שיש בעיה רפואית אחרת, (או השערה פרועה אחרת שהחדירה היתה לפי הטבעת ולא לנרתיק ולכן כאב בכאלו עוצמות והיה דימום). אני מבינה שהרצון כרגע הוא לברוח מהקשר, לא לדבר על מה שהיה ולא להתעמת עם הזכרונות אבל נשמע שהבחור שלך לא מרגיש כמוך ובאמת מחזק את יידיך ותומך, אז אולי לא שווה לוותר עליו כל כך מהר, בעיקר אם את מרגישה בנוח איתו ומרגישה שעשויה לצמוח ביניכם תקשורת טובה יותר וקשר של אהבה. אני לא יודעת אם רצית עצה פרקטית או תמיכה. נראה שהנשים בפורום שמחות לתת לך גם וגם. כדי לא להעצים את הכאב ואת החוויה הלא טובה, אני מציעה לך לבדוק עם עצמך מה את יכולה לעשות כדי להקל על עצמך, להוריד דאגות טכניות/ פיזיות ואז להתפנות לחלקים הריגשיים. אם את רוצה המלצה על מטפל מיני טוב שיוכל לעזור לך בתהליך, אני אשמח לתת לך המלצות בהתאם לקרבת מגורייך. בהצלחה

מישE

New member
שוב תודה לכולן על התגובות

האמת חיזקן אותי - בדיוק כמו שחשבתי
כי באמת הגעתי כבר למצב שהחלטתי שזה לא שווה את זה ודיי ויתרתי. אז שוב תודה. זה כל פעם מדהים אותי מחדש איך אנשים זרים לחלוטין יכולים להיות כ"כ תומכים ולתת כ"כ הרבה מעצמם. וזו הסיבה שאני כ"כ אוהבת את עולם הפורומים. בכל מקרה, לחזור למר בחור זה לא רלוונטי כי שנינו עברנו הלאה והבנו שבתור זוג אנחנו ממש לא מתאימים. אבל בהחלט עודדתן אותי להמשיך לחפש ולא לתת למה שקרה להוריד לי את הביטחון. אני יודעת שהפעם הראשונה עם בחור חדש תהייה קשה - אבל אם אהיה קשובה לעצמי יהיה טוב. ושוב תודה - ואשמח להישאר בפורום היפה שלכם

למעלה