חדשה..

סמיילי8

New member
חדשה.. ../images/Emo13.gif

שללום לכולם, אני אסנת, בת 14.. אני ממש מכורה להארי פוטר שזה ממש מפחיד! נכנסתי לספרים האלה יותר מדי חזק, אני ממש ממש עצובה שהספר ה-7 הוא האחרון בסדרה.. זה הורג אותי קיצור.. מקווה שמעניין פה , נ"ב- מתי הסרט ה -5 והספר ה7 יגיעו לארץ?

The T Shirt

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תומר, בן 16.5, חולון. את תרגישי כמו בבית. הספר החמישי יוצא לאור ב-21/7/07 ברוב המדינות, כולל ישראל, באנגלית. סביר להניח שהמהדורה העברית תצא בסביבות דצמבר 2007 (חנוכה) הסרט החמישי יוצא כשבוע או שבועיים לפני הספר השביעי, אני לא יודע תאריך מדויק (סרטים בעע)

ZoHaRoT

New member
התכוונת הספר השביעי.

והסר יוצא ב- 13.7.07 לא יודעת אם בחו"ל או בארץ...

ZoHaRoT

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

אני זוהר בת 13. וכבר ענו לך מעלי... תהני כאן!

ברוכה הבאה לפורום הכי נורמלי בתפוז !

אמממ... תלוי מה את מגדירה נורמלי.
הארי פוטר אולי ימות בשביעי ואולי לא (זה לא ספויילר, זה עובדה קיימת לכל אדם באשר הוא) אבל פרד וויזלי חי וקיים !
לפחות בפורום הזה.

צלליות

New member

ואם את אוהבת הארי פוטר אין לך מה להיכנס לפה אנחנו שונאים אותו לא ראית שקוראים לפורום-שונאי הארי פוטר? סתם סתם אני בטוחה שתהני פה -גם אנחנו מכורים להארי פוטר.. וגם אני בת 14

תנו לי תנו לי תנו לי!!!!!

דניאלה זהו שמי. אז הסרט יוצא בארץ ב-19.7 (החו"ל זה ב-13 כפי שאת בטח יודעת) הספר בסביבות חנוכה. ככה משערים

ברוכה הבאה

תאמת אני לא פוחדת מהספר אבל כשראיתי את הסרט ה 4 אחרי שקראתי אותו פעמיים כימעט קיבלתי הטקף לב וכולם צחקו עלי ...... תשתלבי יפה .... דרכ'' אני גם בת 14 עוד חודש פחות 4 ימים !......

יובי14

New member

אני יובל, עוד מעט בת 15 מהמרכז.. תהני!

רונילי92

New member
או... חדשה!

כמה חדש.... (לאחרונה מצטרפים לפה הרבה....
) סתם, בואו בהמוניכם!!!! ברוכה הבאה, השתלבות נעימה, תכתבי פה הרבה כי יש שרשור סטטיסטיקה!

למעלה