חדשה : וכן גמלי קוראים איגי, איגי לווין אני בת 16 וחצי וב6.1 יש לי יומולדת 17 מקווה להשתלב
א איגיוש New member 18/12/06 #1 חדשה ../images/Emo13.gif: וכן גמלי קוראים איגי, איגי לווין אני בת 16 וחצי וב6.1 יש לי יומולדת 17 מקווה להשתלב
חדשה ../images/Emo13.gif: וכן גמלי קוראים איגי, איגי לווין אני בת 16 וחצי וב6.1 יש לי יומולדת 17 מקווה להשתלב
א איגיוש New member 19/12/06 #3 תודה ../images/Emo13.gif ולמי שרוצה לדעת... האיגיוש (ניק) הוא לא בגלל איגי וקסמן זה בגלל שלי קוראים איגי
תודה ../images/Emo13.gif ולמי שרוצה לדעת... האיגיוש (ניק) הוא לא בגלל איגי וקסמן זה בגלל שלי קוראים איגי
A A t z a New member 19/12/06 #5 ברוכה הבאה../images/Emo80.gif רק תיקון- בלדה לנאיבית זה בכלל לא שיר של איגי. כשיצא לך בהזדמנות תקני את הדיסקים של איגי,הם באמת טובים ואני מאוד ממליצה...
ברוכה הבאה../images/Emo80.gif רק תיקון- בלדה לנאיבית זה בכלל לא שיר של איגי. כשיצא לך בהזדמנות תקני את הדיסקים של איגי,הם באמת טובים ואני מאוד ממליצה...
א איגיוש New member 19/12/06 #7 תודה ואם אני רוצה לרכוש את כל 4 הדיסקים שלה (המקוריים והאמיתיים לא הצרובים) 185 וחצי שקל יספיקו לי
R Ronushnush New member 19/12/06 #8 יאפ אם את קונה את הדו-סט של הדוור ואדום, ואז את בעדינות[...] ואז את מסתובבים (הכי חדש- לשאלתך) אז כן. וברוכה הבאה
יאפ אם את קונה את הדו-סט של הדוור ואדום, ואז את בעדינות[...] ואז את מסתובבים (הכי חדש- לשאלתך) אז כן. וברוכה הבאה