חדשה...

Siran1202

New member
חדשה...../images/Emo13.gif

היי, אפשר להצטרף? התמכרתי לסדרה המצחיקה הזאת רק בזמן האחרון.. מאז שהתחילו השידורים ברצף של יס. אני חייבת לומר, זאת באמת הסדרה הכי מצחיקה שאי פעם ראיתי. לחברים שלי קשה להתרגל להומור הזה, אבל אני עליתי על העניין, צריך לראות כמה פרקים במכה.. ולהבין את ההומור האמיתי
אז אחלה סדרה!

steelwater

New member
ברוכה הבאה!

ספרי לנו קצת על עצמך. ויש משהו במה שהיא אומרת, יש אנשים שקשה להם להיכנס להומור המעולה של הסדרה. באמת לוקח זמן לפעמים להיכנס לזה.

creepy creep

New member
ברוכה הבאה

בטח שאפשר.. גם אצלי זה ככה..ניסיתי לגרום לחברים שלי להתמכר אבל הם לא הבינו מה כל כך מצחיק בסדרה הזאתי.. חח הפסד שלהם.. אני מוריה..

thewish

New member
welcome!

ואני דיי מבינה. בפעם הראשונה זה יכול להיות דיי מעצבן לשמוע את הנאומים הארוכים של דוקטור קוקס וממש אפשר להשתעמם. עד שמתמכרים עליו כמובן! :) (מתה על הנאומים שלו שמסתיימים בשמות בנות לג'י די ^^)

steelwater

New member
כן

בקשר לשורה על הנאומים של דר' קוקס שמסתיימים בשם של בת לג'ידי - חחח! אני משמ אוהבת את הנאומים שלו ואת כל השטויות האלו בתוכנית, אבל באמת שכשאני מראה לאנשים חדשים את סקראבס, נראה לי שזה קטע שקשה להם לעקוב אחריו ומפחיד אותי שהם יגידו" מה זה החרא הזה? הוא מבלבל את השכל ואני לא מבינה שום דבר ממה שהוא אומר" ואז הם לא ירצו לראות את הסידרה חחח.

thewish

New member
גם שמתם לב שהנאומים שלו השתנו

מהפרקים הראשונים? בכלל, כל הדמות שלו השתנתה מהפרקים הראשונים. כאילו היוצרים רצו לעשות אותו מין דמות רעה אבל עם לב וניסו לרכך אותו קצת, אבל שוב החזירו אותו לדמות קאלט מניאקית קומית. או שאני סתם מדמיינת דברים. אל תשימו לב אליי.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

למה שלא נשים לב? את אומרת דברים נכונים.. אבל היא לא עד כדי כך השתנתה.. אני מניח שדר. קוקס פשוט התרגל לג'יי.די.

steelwater

New member
דיון מעניין

אני חושבת שזה נכון שדר' קוקס השתנה כמו שאר כולם בסדרה. אני חושבת שכל העניין שהוא מניאק ואז קצת מגלה לב ואז חוזר להיות מניאק אז זה כאילו להראות בסדרה שהוא מניאק בחוץ אבל הוא גם בנאדם ממש טוב בפנים ואז הראו לנו קצת שהוא בנאדם טוב אבל חזרו להראות שהוא מניאק בשביל הבדיחות ובגלל שזה הוא פשוט. תמיד לקוקס היו ויהיו רגעים כאלו יותר שבירים, אינטמיים ושהוא יותר נחמד לאנשים. ואני לא חושבת שזה שהוא התרגל לג'ידי! בהתחלה יכול להיות שהוא באמת עיצבן אותו וכל זה ואחרי כמה זמן הוא התרגל אליו, אבל בתכל'ס דר' קוקס מבין מתישהו שג'ידי הוא יותר מסתם מתחמה מעצבן בביה"ח. הוא מבין את זה בתת מודע ורק מאוחר יותר הוא גם מבין את זה באמת במחשבות שלו אבל הוא לא יודע לא לעצמו ולא לג'ידי ולא לאף אחד אחר כמעט אף פעם בדבר הזה. אז בהתחלה לקח לו קצת זמן להתרגל, ואז הוא התרגל ונהיה לו איכפת ממנו, ואז אחרי הרבה זמן הוא הבין שבאמת איכפת לו ממנו.

למעלה