חדשה<-------

תודה../images/Emo13.gif

אני מניחה שרק את מקבלת פה אורחים כמו שצריך...
לא כמו כל השאר..

Kido2222

New member
למה?! :)

שאלום!!! :) ברוכים הבאים... :) הפורום אומנם טיפה ייבש... אבל זה כי אין חדשות... :/ ברגע שהלהקה המסתורית שלנו תחליט שהיא משחררת איזה פיסת מידע... אני מאמין שכולם יהיו פה לדבר על זה... עד אז... יש שם לאלבום... ועדיין לא אומרים לנו... :/ נחכה בקוצר רוח... :) דרך אגב... אני אביעד... :)

חחח הבנתי../images/Emo13.gif

איך קוראים כבר לאלבום? אני מתה מתה מתה כבר לשמוע משהו חדש אני שומעת את השירים שלהם זה כבר נחשב אצלי כמו מוזיקה קלאסית מרוב שזה ישן... אני נטלי ד"א, ואני בת 19 (אני גם פה נחשבת זקנה..?
)

SuperTom

New member
לא כשאני בסביבה P:

(קשיש בן 21) ועדיין לא פורסם השם של האלבום החדש, רק פורסם שהם החליטו כמעט בוודאות עליו, אבל לינקין זה לינקין והם יימשכו את זה כמה שהם רק יכולים, אבל אני אחיה עם זה :) LOL ומבין אותך לגבי המוזיקה ה"קלאסית", אבל לא לחשוש..זה לא יימשך עוד יותר מדי זמן - האלבום ב-99% ייצא בחודשיים-שלושה הראשונים של השנה הבאה, מעבר לזה באמת יהיה מבאס ולא פיירי אז ברוכה הבאה נטלי, אני תום מהצפון הרחוק [שמתחיל להיות קצת קריר סוף סוף..weeee]

לפחות יש לי MCR..../images/Emo9.gif

אני הייתי מתה עוד חודשיים-שלוש בלי מוזיקה טובה..:( איזה נחמד שיש פה יותר קשישים ממני זה מרענן חח
אני מהמרכז ד"א וגם פה קריר בדיוק כמו שצריך..

chaz

New member
שלום חדשה

קצר ולעניין הכניסה שלך הא? חחח תביאי שם, משהו...

חחח ואני עוד חשבתי..

שאני מדברת הרבה מידי
נטלי 19 פ"ת חיילת מתוסכלת חח, אממ מה עוד? חול מלינקין אוהבת MCR AFI כרגע..

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif קול לגמרי!

אוהבת פופקורן (כי פשוט אין מצב שאין בן אדם שלא עונה לי על זה, מסורת)? חורף, בא לי חורף! גשם! פאקינג ירושלים פה ואין גשם! ):

טוב אני עושה שאלון לשעת שיעמום..

זה לא מוגזם כמו במקומות מסויימים...(MCR..AFI..אהם אהם..) קיצר בוא נראה.. שם? גיל? מאיפה? מי אתם עוד אוהבים חוץ מלינקין? צבע אהוב? אוכל? טוב נגמרו לי הרעיונות תשאלו ותענו לעצמכם חופשי

Kido2222

New member
את לא הקשישה היחידה... לא לדאוג :)

אני בן 20... :) וכן גם אני חייל... וגם גר במרכז... :) "הקריר.." :) חחחח...

Kido2222

New member
איזה קריה?! :)

בית סוהר עופר... :) עד יום ראשון הקרוב - אני חייל מ.צ. שלא... לא נתן דו"חות לחיילים... אלא שמר על עצורים ביטחוניים... אבל עברנו לשב"ס... (שירות בתי הסוהר...) וכך גם אני...

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif אני עוד מעט בת 18!!!!!

נרא הלי זה הפורום הכי קשיש במוזיקה, אולי חוצמאיירון מיידן ומשינהXDDDDDDDDDDD. איזה זקנים אנחנו, עפרעלינו D:

למעלה