חדשה קוראים לי דר
B black robe New member 6/5/06 #4 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif אני נטלי, 12 וחצי שהות נעימה
Y yakovf2 New member 6/5/06 #5 "וואל קאם"! השתלבות נעימה בהגוורטס ! בברכה:מ,מקוננגל. סגנית מנהל. סתם. ,שמי יעקב.ואני לא סגנית מנהל.(אני בכלל בן),אבל המשרה להתגוננות מפני כוחות האופל פנוי.אולי אני אנסה להתקבל.
"וואל קאם"! השתלבות נעימה בהגוורטס ! בברכה:מ,מקוננגל. סגנית מנהל. סתם. ,שמי יעקב.ואני לא סגנית מנהל.(אני בכלל בן),אבל המשרה להתגוננות מפני כוחות האופל פנוי.אולי אני אנסה להתקבל.
מ מתוקה ומצחיקה New member 6/5/06 #6 חחח לך תדע מה יקרה לך הוגוורטס כברלא מקום בטוח, במיוחד למורה להתגוננות מפני כוחות האופל
Y yakovf2 New member 7/5/06 #19 כן,אבל הוא יהיה. לאחר שהארי יכסח את וולדי.אבל אז בטח כבר לא יהיה צורך במורה להתגוננות כוחות האופל. הי,רגע המשרה של דמבלדור פנויה.אני כבר נרשם,סלחו לי מדריך...
כן,אבל הוא יהיה. לאחר שהארי יכסח את וולדי.אבל אז בטח כבר לא יהיה צורך במורה להתגוננות כוחות האופל. הי,רגע המשרה של דמבלדור פנויה.אני כבר נרשם,סלחו לי מדריך...
B black robe New member 6/5/06 #8 אם תרצה למות תוך שנה אז תנסה../images/Emo63.gif להתקבל המשרה הזאת מקוללת....! מוהאהאהאהאהאאא
O oshriti123 New member 6/5/06 #11 ../images/Emo6.gifתראה את החתימה שלי../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif ותחליט אם אתה רוצה את המשרה בכל זאת
../images/Emo6.gifתראה את החתימה שלי../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif ותחליט אם אתה רוצה את המשרה בכל זאת
B black robe New member 6/5/06 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif גדול
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif גדול
Y yakovf2 New member 7/5/06 #21 רגע גם הארי לימד בספר החמישי ולא קרה לו כלום,בנתיים.וחוץ מזה זה משרה עם אתגר.
O oshriti123 New member 6/5/06 #10 ברוכה הבאה../images/Emo3.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif את לא מסימס וסימסיטי?