חדשה שלום אני חדשה ואני נורא נורא אוהבת הראי פוטר גם את הספרים וגם את הסרטים במיוחד הספרים..
D dimidom New member 13/3/06 #1 חדשה../images/Emo13.gif שלום אני חדשה ואני נורא נורא אוהבת הראי פוטר גם את הספרים וגם את הסרטים במיוחד הספרים..
חדשה../images/Emo13.gif שלום אני חדשה ואני נורא נורא אוהבת הראי פוטר גם את הספרים וגם את הסרטים במיוחד הספרים..
A A Radcliffe New member 13/3/06 #2 וולקאם!../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif בא לך לספר קצת על עצמך!? וויזלי
ע עצת עבות New member 13/3/06 #8 אפשר לנצל"ש? הייתי IllUS CratioN ועכשיו אני עצת עבות, שם לא הכי משהו, אבל הוא הכי אני במשמעותו. בכינוי הזה, כך או כך, לא יחשבו שאני בן, במיוחד כשהוספתי סממן נקבה.
אפשר לנצל"ש? הייתי IllUS CratioN ועכשיו אני עצת עבות, שם לא הכי משהו, אבל הוא הכי אני במשמעותו. בכינוי הזה, כך או כך, לא יחשבו שאני בן, במיוחד כשהוספתי סממן נקבה.
T ToryMaster New member 13/3/06 #17 עכשיו הוא השתחרר אני מבטיחה לך שכששלחת את ההודעה הזו הוא היה שם. השרשורים האלו ננעצים ל24 שעות, אני זוכרת מתי נעצתי, לכן אני זוכרת מתי ישתחרר.
עכשיו הוא השתחרר אני מבטיחה לך שכששלחת את ההודעה הזו הוא היה שם. השרשורים האלו ננעצים ל24 שעות, אני זוכרת מתי נעצתי, לכן אני זוכרת מתי ישתחרר.
B black robe New member 13/3/06 #13 Welcome!../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif אני נטלי שהות נעימה