חדשה

SmiLee4

New member
חדשה../images/Emo13.gif

אני אמנם גרה בארץ עכשיו אבל אני בקיץ עוברת לגור בארה"ב באטלנטה, ג'ורג'יה... ואני נורא מפחדת. גרתי כבר במאמי, פלורידה, כשהייתי בת 8 ודווקא הסתדרתי מעולה אבל אני עכשיו לחוצה, בכל זאת יש לי פה חברים קרובים ואני משחקת כדורסל אז גם הקבוצה קרובה אלי וקשה ועזוב והכל.. אני יודעת שהמעבר עצמו קשה וברגע שמגיעים לשם זה אחרת אבל אני גם לחוצה מבחינת לימודים אני יודעת אנגלית אבל אני מתארת לעצמי שזה ממש לא ברמת הלימודים ששם ו.. בקיצור אני לחוצה
וגם די קשה לי לעכל את זה עדיין.. מישהו יכול להרגיע אותי?

ממממממ

תהיי רגועה. זה קשה, נורא. ואל תתחילי להשלות את עצמך שזה "וברגע שמגיעים לשם זה אחרת", לוקח כמה זמן. בעצם, גמני עדיין די חדשה. בכולופן, יהיה טוב.!!!

lol lypop

New member
אממ אוקי

נהדר בחו"ל, לפחות לי. המעבר הרבה יותר קשה מההשתלבות עצמה...אם תתמקדי בחיובוי וזה סביר להניח שיהיה לך הרבה הרבה יותר קל...תחייכי הרבה ויהיו לך חברים וזה
אנגלית- תמיד יש ESL ותוכניות לדוברי אנגלית כשפה שניה..אל תדאג
כמו שאמרו לך אבל, אל תצפי ליותר מדי טוב..כי זה דיי מעצבן להתאכזב. מכל מקרה, המסנג'ר שלי הוא [email protected] אם את צריכה לדבר בהצלחה!

faland

New member
זה יהיה קליי קלות

את תשלימי את השפה ביום או שניים תשיגי חברים ישר, תיתקבלי לקבוצת הכדורסל הכל יהיה פשוט מצויין... ניראה לך? יהיה חרא ותתחילי להיתכונן לזה כבר עכשיו!!

ציקהלה

New member
אני לא יודע מה איתו

אבל ככה זה הלך איתי פחות או יותר.... אבל אני רוב האנשים מתקשים... הכל תלוי בך

SmiLee4

New member
מממ..

אני לא חושבת שאני מסוג האנשים המתקשים... עברתי הרבה בתים (אבל בארץ) ואף פעם לא ממש הייתה לי בעיה

../images/Emo140.gif*מנסה לעזור ולעודד*

אז ככה, דבר ראשון, תהני מהזמן שיש לך בארץ וכמובן, תחשבי שהרבה ילדים היו "מתים" להיות במקומך... דבר שני, אל תפחדי. לא יקרה שום דבר רע...
בהתחלה יהיה קצת קשה אבל, אם תחשבי חיובית, כלומר, תגידי לעצמך אז מה אם האנגלית כרגע לא טובה, יהיה טובה עוד כמה חודשים. גם אם תקחי את כל מה שקורה לך ברוח טובה, תאמיני, ואני אומרת מניסיון, ילך לך קל! את מוזמנת ליצור איתי קשר במסרים אם את רוצה עוד עזרה... מקווה שעזרתי, קרנושית

שמעי..

גם אני עוברת עוד מעט לקליפורניה.. וגם לי אין מושג איך אני יסתדר והכל אבל אם תבואי בגישה אופטימית אז יהיה סבבה וגם תסתדרי ישר עם אנשים..

למעלה