חדשה..

חדשה..../images/Emo13.gif

שלום לכולם
אני זהר בת 14 וחצי מאיזה שהוא חור.. הכרתי את הלהקה לא מזמן.. (חוץ מקליפורניקיישון) וברור למדי שהם אחלה להקה
זהו..

idanem

New member
ברוכה הבאה!

אני עידן, בן 15 וחצי...וזה בסדר, גם אני גר בחור... ואני ממליץ לך על הדיסק blood sugar sex magic! דיסק מעולה!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני נועה בת 16 (עוד חודש יומולדת ב-4.5) אני מכפר סבא. אישית אני ממליצה לך על one hot minute קצת קשה להתרגל כי זה סיגנון שונה מאוד מהסיגנון שלהם בדרך כלל אבל שווה.

idanem

New member
התאריך שלך

זה הפוך מהתאריך שקורט קוביין התאבד...

ברוכה הבאה :)

אני איל, בן 14, מבנימינה שזה חור יפה. אני ממליץ על האלבום שעידן המליץ עליו, כי זה אלבום חשוב ומשמעותי.

itoosh2

New member
ברוך הבא

ברוך הבא אני איתמר בן 14 ואם תהיי פה לפחות יום תגלי כמה שרוט הפורום הזה אני ממליץ לך על קליפורניקיישן דיסק פצצות לביצים!

Eloola

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אלה, בת 14 מירושלים (כן, גם זה חור, תלוי איך מסתכלים..). ממליצה בחום על uplift mofo party plan המעולה, אולי הוא מעט ישן\ אבל מראה בהחלט מי אלה הפפרז האמיתיים. אם בא לך לשמוע מוזיקה מעולה למרות שהיא לא כל כך משקפת את הפפרז כפי שהם בד"כ, מצטרפת לנועה עם one hot minute. תהני =]

תודה לכולם..../images/Emo13.gif

אבל כשאמרתי חור התכוונתי לאי שם בצפון... רמת הגון אם להיות ספציפים

idanem

New member
בבקשה

וכשאני אמרתי חור התכוונתי לאי שם בדרום...או ליתר דיוק בצפון הנגב... שמעת פעם על קיבוץ אורים? לא...כי זה חור...

itoosh2

New member
אני נוסע...

אני נוסע בימי רביעי חמישי לרמת הגולן (ככה לפחות אמרו לי) נראה לי קוראים למקום קשת זה רמת הגולן?

offofir

New member
ברוכה הבאה../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

אני אופיר בת 15

RockBoy2

New member
Wellcome

סרגיי בן 14(כמעט) מאחד החורים הגדולים בארץ והגדול בנגב-באר שבע

lollapalooza

New member
../images/Emo2.gif איך פספסתי את השרשור הזה../images/Emo35.gif

ברוכה הבאה.

חח תודה...../images/Emo13.gif

כל אחד והחור שלו...אבל על אורטל שמעתם...
וקשת זה בגולן אבל בדרום אני יותר בצפון... עלק צפון דרום..המקום הזה קטן

למעלה