חדשה

היי היי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

סדרה טובה... אבל מוזרה קצת אני לא מאמינה שמישהו יקלוט כ"כ מהר את נושא ה|מוות| ויבוא להוביל אנשים לגן עדן אחרי איזה יומיים

היי!

אני חדשה פה וקוראים לי שלומצה ! ראיתי את הפרק הראשון של הסידרה וממש אהבתי! <למרות שנירדמתי לקראת הסוף - אבל אני מקוה שהיום אני ישאר ערה כדי לראות אותו...> אז...זהו!

gilmorefreak

New member
ניובי...../images/Emo9.gif

שלום..שמי איילת, בת 17.5 חדשה בפורום וחדשה לסדרה- ראיתי רק את הפרק הראשון..
כמה עונות שודרו בארה"ב עד עכשיו? ואממ אה..כן ממש ממש אהבתי את הפרק הראשון..מקווה שימשיך ככה

DARTHME

New member
כן, אבל

הייתה לה הוחכה שהיא מתה, אפילו 2 הוחכות 1.בנאדם עבר דרכה ו-2.היא ראתה שעצם שזז במהירות גדולה עומד להתנגש בה ואז פתאום היא במקום אחר, מסתכלת על איפה שהיא עמדה לפני רגע

HuGo Hell

New member
היא לא.. ../images/Emo1.gif

לקח לה זמן. אולי קצת זמן, אבל עדיין. לא לוקח שנים לעכל משהו...

Antigo

New member
גם חדש!

היי לכולם... היום ראיתי את הפרק הראשון, נראה סדרה ממש מגניבה. אבל תגידו, כמה זמן זה כל פרק? כל הפרקים ארוכים כאלה, או שזה היה ארוך רק בגלל שזה היה הפרק הראשון? (ועוד שאלה, בארה"ב הסדרה מצליחה? כמה עונות יש לה?) תוודה

Zeddem

New member
שלום, אני חדש

אני ממש אוהב את הסדרה (ראיתי כבר את כל הפרקים ). כמה תשובות לשאלות שראיתי פה: - אורך כל פרק בערך 45 דקות, רק הפרק הראשון כזה ארוך. - יש לסדרה רק 2 עונות, אחרי זה היא בוטלה.

HuGo Hell

New member
בקשר לעונה השלישית. (לכולם) ../images/Emo1.gif

MGM (היוצרים של DLM) פנו לWB ובקשר לעונה שלישית. הWB חושבים על זה, והם יודיעו רק בסביבות סוף חודש פברואר אם הסדרה תשודר או לא. האתר DeadLikeMeOnline התחיל בקמפיין והם רשמו לWB ו-Sci-Fi מכתבים, בבקשה שאחד מהם יקח את הסדרה לעונה שלישית.

sergy03936

New member
אמ... גם אני חדש פה...

ואחלה פורום.. וסדרה טובה.. סחתייןן.. שהקנאים ימותו.. חח וברוכים הבאים לכולם...

orbanneo

New member
../images/Emo46.gifמה שממש מעצבן...

מה שממש מעצבן שה שבעוד פחות מחודשיים "HOT EXTRA" הופך לערוץ בתשלום... ואמא שלי לא מרשה לרכוש אותו.. עצוב..
מה שלדעתי צריך לעשות זה לכתוב עצומה או דבר דואר כלשהו להנהלת HOT או פנאי פלוס או משהו בבקשה שיתנו לפחות ערוץ אחד בחינם. אם למישהו יש פיתרון- לא להתבייש...

HuGo Hell

New member
חחחח. ../images/Emo1.gif

נראה לך שHOT יתנו ערוץ בחינם? אף אחד לא נותן ערוצים בחינם, אחרת זה היה כבר בכבלים הרגילים. הם קונים במלא כסף סדרות והם מצפים להריווח מכך לפחות משהו כדי שיוכלו לקנות עוד סדרות. וזה באמת מבאס, אבל אבקש מאבא ברגע שזה הופך להיות בתשלום להזמין אותו. הערוץ שווה מאוד, ואני מאוד אוהב ומחבב אותו, תמיד יש שם מה לראות.

axnholic

New member
|נדחף|

צירוף מקרים משעשע שלפני שעתיים-שלוש הוריי הודיעו לי שעושים לי תבל דיגיטל בחדר (עד עכשיו היה רק בסלון). טוב זה לא משעשע, אבל הייתי חייב להוציא את זה.

למעלה