חדשה...

תותית201

New member
חדשה... ../images/Emo13.gif

שלומלום.. שאלה לי אליכם.. מסקרנות... זה רק אני או ש-90 % מהבנים שאני מתחילה שיחה איתם, השאלה השנייה שלהם היא איך את ניראית.. אוף, זה נורא מעצבן.. איפה אפשר למצוא אנשים נחמדים שאפשר לדבר איתם ולהכיר אותם לפני שמגיעות השאלות האלה של מראה ומתי אפשר לראות אותך??? אני גם לא מבינה את אלה שאחרי בידיוק דקה של התכתבות אומרים לך יאא... איזה חמודה את.. ניראה לי שאת בדיוק מה שאני מחפש.. (מממ, מעניין באמת מה אתה מחפש...).. כאילו, איך בדיוק הגעת למסקנה הזו ??? למה סתם להגיד ... טוב, מיצטערת על ההתפרצות הפיתאומית, פשוט ראיתי את הפורום הזה וזה עשה לי משהו.. אז זהו, אני יודה לכל מי שיגיב..

הכוכבת

New member
צודקת

אבל כמו שאמרת - זה 90%. יש עוד 10% שהם בטח קצת אחרת - צריך למצוא אותם.

תותית201

New member
איך ?

כל פעם שאני ניכנסת לצ'אט (ולא שאני ניכנסת הרבה) אני אומרת לעצמי, טוב, ננסה... ניראה.. ויוצאת ממנו עם הרגשה ממש לא טובה, זה ממש מוציא שם רע לבנים... אז הגעתי למסקנה שעדיף בכלל לא לנסות... אני לא מבינה איך בכלל אנשים מוצאים בני זוג באינטרנט...

הכוכבת

New member
זה קורה

אי אפשר להסביר איך ואיפה למצוא אותם, אבל איפשהו בצ'ט, יש אחד שהוא כמוך.

S H I L G I

New member
זאת הבעיה באנשים..../images/Emo176.gif

תמיד זה או איך את נראית או יש לך תמונה או בלה בלה בלה.. פשוט תגידי שאין לך תמונה ואין לך מצלמה ותמשיכי בשיחה, אם את רואה שהיא נתקעת או שהבחור מסיים אותה אז מן הסתם הוא רק רצה לראות תתמונה שלך ולהחליט..בקיצור..לא כזה את מחפשת..פשוט כל אחד שמדבר איתך בצורה שלא כזאת בד"כ לא מחפש מראה..

Big Guy

New member
אם לחפש - בסוף מוצאים...

הקטע הוא לא להתייאש... יש את אותם 10% שלפני שבכלל ישאלו את זה ירצו להכיר אותך כמו שאת... אל תתיאשי ואל תכלילי...

mr_lonely

New member
את אומרת שאת הנשים זה לא מעניין ?

פשוט בדרך כלל רוב הגברים מוחצנים יותר...זה חשוב להם יותר... יש להם פחות סבלנות ויותר סקרנות....

mr_lonely

New member
ראית את השאלה בכותרת מעל...

אז עכשיו בא תור השאלה השניה....איך את נראית ? סתם...סתם...סת....םםםם...לא להרוג אותי...

ס22ית

New member
פשוט תעברי הלאה...

או כששואל איך נראית..תגידי שידמיין את הדבר הכי מכוער..ואז הוא יבין שהוא שאל שאלה מטומטמת ולא במקום. ואיפה למצוא אותם? לא יודעת..אין לי מושג..פשוט לא מחפשים..זה מגיע לבד, לא?

תותית201

New member
כן... זאת גם המסקנה שלי... ../images/Emo8.gif

אני מצדיעה אבל לכל מי שכן מצא אהבה באינטרנט
צריך לפי דעתי להקים פורום של אנשים נחמדים, שאוהבים להכיר אנשים אחרים.. פשוט ככה... "פורום האנשים הנחמדים והאמיתיים" חחח.. לא חשוב.. סליחה ותודה!

Rנבוני

New member
הי תותית

באתרי הצ'אטים האנונימיים, מאחורי ניקים בדויים קל מאד להתחבא ולהתנהג בכל צורה שעולה על הדעת. יש כאלו שזה לא יעלה על דעתם וכאלה שמנצלים את המדיום כדי להתפרע ולהתנהג ככל העולה על רוחם. מי שמחפש בחורה זולה נוקט בשיטה הזו. או שהוא מצליח או שסתם נשאר וחצי (או כל) תאוותו בידו. לעניות דעתי דוקא האפשרות השניה תופסת ונראה לי שכל אותם גברים עושים מקח טעות. בכל מקרה - תלמדי לסנן. גם בחיים מחוץ לאינטרנט את צריכה לסנן... בואי נסתכל על זה גם בדרך אחרת. בצ'אטים יש הרבה גברים שמחפשים מעט נשים (שלא נכנסות בסיבות דומות לאלה שציינת) בתנאים כאלה יש לגברים רגישים הרגשה של נחיתות כאשר הקולניים והצעקניים יותר "זוכים" לדבר עם הנשים... והמסקנה: אל תתלי תקוות במי שפונה אלייך. תזמי שיחות בעצמך. תחתכי/תחסמי כל מי שלא בא לך וממשיך להתקרצץ ותתמידי עם סבלנות. זה ישתלם לך בסוף. אני לא מבטיח חופה עם כינורות אבל קשר עם מישהו איכותי ומהנה כנראה שכן יצא לך. בהצלחה. Rנבוני

תותית201

New member
צודק, אבל יש בעיה קטנה אחת..

אני ביישנית נורא ואין מצב שאני סתם ככה יתחיל שיחה עם מישהו... טוב, ניראה לי שיגעתי אתכם מספיק, אולי הבעייה פה אצלי ואני כנראה ימשיך בחיי עד שיגיע האביר על הסוס הלבן שלי... (רוב הסיכויים שהוא לא יגיע אבל צריך לחיות בציפייה למשהו, לא?)

Rנבוני

New member
אוקי

אז אל תתחילי אבל לפחות תלבשי שמלה צחורה תשזרי פרחים בשערך ורוצי לחולל לך בשדות.. אחרת האביר עלול לחפש ולחפש ולא למצוא

mr_lonely

New member
הוא צודק ! מבעד לצעיף צחור

כל כך יפה כהשראה למכחול, עורך מבהיק ברקע הכחול. ירכיים חשופות מבעד לצעיף צחור, כבר ערב, בחוץ הכל שחור. שומע נשימתך המרוגשת, שדייך נעים בקצב נשימתך, מערפלת מבט בעינייך, לשונך מרטיבה שפתייך. חושבת, לו לקח אותי, כחומר ביד היוצר .. לו רק אהב אותי כאיוושה קלה ברוח... קומי ...קומי ! צאי...לכי... הוא מחכה...

למעלה