פסי בריבוע
New member
חדשה... ../images/Emo13.gif
שלום לכולן... שמחתי לגלות שיש מקום כזה ומקריאה בפורום נראה שאתן בנות מקסימות, ושאני בחברה טובה
אובחנתי לפני כשבועיים ע"י צ'יסטות שוקולד שהתגלו על 2 השחלות... כרגע מטופלת בכדורים בתקווה שזה ירגיע קצת את המצב... אני מאוד באפלה בנוגע לדבר החדש הזה, ואני כרגע בשלב של איסוף מידע ומנסה להבין מה זה האנדו הזה... אני זקוקה לעזרתכן... מאחר ולקח די הרבה זמן לאבחן את המצב, במשך כחודשיים סבלתי מכאבים, שהפכו להיות כאבים יומיומיים, בלי קשר למחזור או לא, קיבלתי מחזורים מטורפים ששיתקו אותי למיטה וקיבלתי גלולות שגרמו לי להקיא את נשמתי ... מאחר ואני גם פוליציסטית הרופא שלי ייחס את כל התסמינים של המחזור הכבד לפוליציזם עד עכשיו ורק לאחרונה עלה הרעיון של אנדו... בכל מקרה החסרתי המון ימי עבודה, והיום הבנתי שהלך הרוח של הבוסית היא לכיוון פיטורין... אני מאוד אוהבת את העבודה הזו, ולא הייתי רוצה שיפטרו אותי... בטח נתקלתן במצבים של בעיות במקום העבודה.. מה עושים? חושפים הכל? מתמודדים עם זה עד שתהיה הקלה במצב (בתקווה שתהיה...)? אני ממש אבודה... עוד שאלה... הבנתי שחלק בלתי נמנע מהאנדו זה בעיות במעיים... אני סובלת משילשולים ועצירויות לסירוגין, בעיקר בזמן המחזור, קרה לכן שבזמן עצירות (וסליחה על התיאור) גם חטפתם כאבים בגב? מוכר למשהי? תודהההה
שלום לכולן... שמחתי לגלות שיש מקום כזה ומקריאה בפורום נראה שאתן בנות מקסימות, ושאני בחברה טובה