למה את מחוייבת ל5? תלכי למה שהכי מתאים לך
S shaharEB New member 5/7/10 #17 כן אבל אני הולכת למגמה שבה צריך 5 אנגלית 5 מתמטיקה.. טוב אני מקווה שיתנו לי לרדת ל4 אם אני ארצה =]
2 2MayaN2 New member 5/7/10 #12 אל תדאגי לזה מעכשיו ../images/Emo221.gif (חח זה בטח לא אומר לך כלום אחרי ששמעת את כל התלונות שלי )
J JustMeAndMyself New member 5/7/10 #8 חליל צד אחלה של כלי נגינה.. יש את החליל לקלאסי ואת הגיטרה להתפרע החליל היה יותר בתקופה של חט"ב.. מכיתה ד עד ט למדתי.. אבל עדיין נחמד לחזור לזה מדי פעם
חליל צד אחלה של כלי נגינה.. יש את החליל לקלאסי ואת הגיטרה להתפרע החליל היה יותר בתקופה של חט"ב.. מכיתה ד עד ט למדתי.. אבל עדיין נחמד לחזור לזה מדי פעם
2 2MayaN2 New member 5/7/10 #11 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif שותפתי לסיום י"א הגנבת אותי כבר בתיאור אז השתלבי בניעימים בפורומנו הקט והשולט אני מעיין
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif שותפתי לסיום י"א הגנבת אותי כבר בתיאור אז השתלבי בניעימים בפורומנו הקט והשולט אני מעיין
J JustMeAndMyself New member 5/7/10 #18 כן , בערך... עבדתי שם.. אני הייתי היצור המוזר שהתעסק עם הסאונד שסירב לעבוד כמו שצריך אבל היה שווה את זה.. מבט מקרוב.. ותודה
כן , בערך... עבדתי שם.. אני הייתי היצור המוזר שהתעסק עם הסאונד שסירב לעבוד כמו שצריך אבל היה שווה את זה.. מבט מקרוב.. ותודה
2 2MayaN2 New member 6/7/10 #22 אוי מגניבD: ../images/Emo221.gif אז היית ממש קרובה אליהם...איך יצא לך לעבוד בזה?
J JustMeAndMyself New member 6/7/10 #24 קרוב זה עניין יחסי איך הגעתי לזה, הממ... שאלה טובה בעקרון אני חזק בקטע של מחשבים ורובוטיקה.. החברת סאונד הזאת עבדה בתחרות שהייתה לנו ברובוטיקה ואני ועוד ידיד שלי עזרנו להם לתקן את הבעיה.. אז הם הציעו לנו לתקן להם בעיות קבוע xD
קרוב זה עניין יחסי איך הגעתי לזה, הממ... שאלה טובה בעקרון אני חזק בקטע של מחשבים ורובוטיקה.. החברת סאונד הזאת עבדה בתחרות שהייתה לנו ברובוטיקה ואני ועוד ידיד שלי עזרנו להם לתקן את הבעיה.. אז הם הציעו לנו לתקן להם בעיות קבוע xD
2 2MayaN2 New member 9/7/10 #29 כל הכבוד../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif חח אני מקווה שאת מרוויחה טוב
Y YARDEN268 New member 5/7/10 #19 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo245.gif../images/Emo80.gif אני ירדן, בת 14 איזה כיף לך שאת יודעת לנגן... אני מקווה להתחיל שנה הבאה השתלבות נעימה
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo245.gif../images/Emo80.gif אני ירדן, בת 14 איזה כיף לך שאת יודעת לנגן... אני מקווה להתחיל שנה הבאה השתלבות נעימה