חדשה

JustMeAndMyself

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

היי לכולם אני מאי.. בוגרת י"א מזה 3 ימים.. או כמה זמן שלא עבר מהבגרות בפיזיקה ב30...
מנגנת בגיטרה, פסנתר וחליל צד שומעת הכל, בעיקר פאראמור, הובסטאנק ופלסיבו
ו... המממ.. זהו? חח

נסטי XD

New member
פשששש אהבתי...

אני דנה, בוגרת י"א גם כן...אבל טכנית עדיין לא בוגרת כי יש עוד מועד ב' במתמטיקה חחח אני מנגנת על פסנתר וגיטרה... ברוכה הבאה, מקווה שתהייה לך השתלבות נעימה :)

JustMeAndMyself

New member
טוב, אם ככה אז גם אני טכנית עדיין לא בוגרת..

006 ו007 האלה .. אכזריים כ"כ.

נסטי XD

New member
גמאת עושה 006 007?

סחטיין...אני עושה 006 השנה, ובי"ב 007...בביצפר המעאפן שלנו עושים בכל שנה שאלון.... ניגשת למועד א' בכלל?

JustMeAndMyself

New member
כן, ניגשתי

אני מהמוזרים.. כשכולם אמרו ש007 הייתה ממש קשה ו006 הייתה הוגנת לי זה היה הפוך ב007 הלך לי ממש ממש ממש טוב.. ב006 פיספסתי את הכמה מילים המפגרות האלה "לכל אי זוגי" באינדוקציה ו.. יאללה 70 ומטה בקיצור.. מועד ב' :p והבי"ס שלך לא מעפן.. תכלס זה עדיף ככה אני מכירה בי"ס שעושה 006 בי', 007 בי"א ו005 בי"ב.. זה נראה לי הכי חכם.. ללמד את הטכניקה שצריך לחרוש עליה בי', לעלוב שלב בי"א ולהשאיר את השטויות לי'... וככה גם יש יותר מועדים לשפ"צ ל006 הנוראי מכל

2MayaN2

New member
בהצלחה לשתיכן../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

ואני עוד מתלוננת על 3 יח'

2MayaN2

New member
כבר לא ../images/Emo221.gif

אני לא צריכה מועד ב'D:::::::: קיבלתי 100 בשלושת השאלונים-3 יח' לזכירכם
(וזה מוזר ביותר, אפילו התקשרתי לבי"ס כדי לבדוק שאין טעות כנראה שזה בגלל הפקטור) אני ממש שמחה שאני לא צריכה מועד ב'..אין לי ראש לזה עכשיו.

נסטי XD

New member
פששששששש תותחית :)

איזה כיף לךךךךךךך אתם מסיימים את כל המתמטיקה בי"א? איך אתם מספיקים את כל החומר?!?!?!

2MayaN2

New member
אממ למדנו חלק שנה שעברה ../images/Emo221.gif

אבל את כל הבגרויות עשינו השנה..אז כן בעיקרון סיימתי. אבל זה רק כי אני 3יח'

נסטי XD

New member
לא קשור, זה לא קל להוציא 100 בבגרות...

את עדיין תותחית =] עכשיו כאילו עשית 003? גמאני רוצה לסיים מתמטיקה בי"אאאאאאאאאאאאא

2MayaN2

New member
עשיתי 801,802,803 ../images/Emo221.gif

הכל באותו יום...וסיימתי בעיקרון.

נסטי XD

New member
אההה...את בתכנית החדשה???

כיף לך...אנחנו עושים 005, 006, 007...ששום שאלון לא קשור לזה שלפניו חחחחח ובכולם קיבלת 100?!?!?

2MayaN2

New member
חח השאלונים בד"כ לא קשורים ../images/Emo221.gif

אממ לא יודעת אם אני בתוכנית החדשה. אני חושבת שזה לפי בתי ספר לא? כי יש לי חברות בבית ספר אחר שהם עושות כל שנה יחידה (הן גם ב3)

2MayaN2

New member
אוי לא,לא מועד ב'../images/Emo7.gif ../images/Emo221.gif

אני לא רוצה..אין לי כח ללמוד לזה שוב:p בבי"ס שלי עושים לילה לבן של מתמטיקה. אין מצב שאני באהXD

נסטי XD

New member
מזתומרת לילה לבן? פשוט לילה שלומדים מתמטיקה

עד הבוקר???? נשמע כיף =] NOT
למה את לא הולכת?

2MayaN2

New member
חחח משהו כזה ../images/Emo221.gif

בעיקרון לא התכוונתי ללכת בגלל שזה די מיותר מבחינתי. אני מאבדת ריכזו בשניות גם אם אני יודעת שזה חשוב..אני לא מסוגלת לשבת כ"כ הרבה זמן בכיתה. אני מעדיפה לשבת עם עצמי בשקט ולפתור תרגילים ואם יש בעיה לשלוח למורה מייל...

shaharEB

New member
ברוכה הבאה D:

אני שחר בת כמעט 15 =] לא מנגנת אבל רוצה בגיטרה\פסנתר =] ואני מפחדת עכשיו מכיתה י"א

JustMeAndMyself

New member
חח אין מה לפחד

כל עוד את לא הולכת ל5 יח"ל מתמטיקה ומגיעה לשיעורים (טיפ מנסיון: לפספס חודשיים שלמים מהשנה בגלל רובוטיקה זה לא ממש חכם).. בגדול החיים די קלים

shaharEB

New member
חח אני מחויבת ל5 יחידות..

טוב נראה מה אני עושה עם עצמי =]

למעלה