חדשה^^ היי, D: אני נועם, כמעט בת 15, בדיוק היום סיימתי לקרוא את Breaking Dawn^^
N NooMait New member 16/4/09 #1 חדשה^^../images/Emo13.gif היי , D: אני נועם, כמעט בת 15, בדיוק היום סיימתי לקרוא את Breaking Dawn^^
A adi dion New member 16/4/09 #2 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני עדי, בת 20. סיימתי את ברייקינג דאון ביום שבת תהני פה!
G Galuush New member 16/4/09 #4 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני גל בת 19. עכשיו אני בתחילת BD השתלבות מהירה וקלילה
F Fall Out Liel New member 16/4/09 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif ליאל,17 וחצי, ת"א. התמכרות/השתלבות מהירה ! סיימתי לקרוא את BD לפני כמה חודשים ועכשיו אני בקריאה שנייה, סאגה מרתקת
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif ליאל,17 וחצי, ת"א. התמכרות/השתלבות מהירה ! סיימתי לקרוא את BD לפני כמה חודשים ועכשיו אני בקריאה שנייה, סאגה מרתקת
ד ד ר ו ש כ י נ ו י New member 16/4/09 #10 שלווווווום ../images/Emo9.gif בעעע איך את לא בדכאונות עכשיו כשסיימת את BD? בכל מקרה, אני טל, בת 14 XD תהני D:
שלווווווום ../images/Emo9.gif בעעע איך את לא בדכאונות עכשיו כשסיימת את BD? בכל מקרה, אני טל, בת 14 XD תהני D:
N NooMait New member 17/4/09 #15 היי^^../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif תודהD: אני כן בדכאונות - עצובה שזה נגמר, אבל הסוף כל כך יפה, שזה מחפה על הכל
היי^^../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif תודהD: אני כן בדכאונות - עצובה שזה נגמר, אבל הסוף כל כך יפה, שזה מחפה על הכל
B BATEL של הצאט New member 17/4/09 #11 ברוכה הבאה אני בתאל, 17... הייתה לי הצתה מאוחרת..אז אני רק בNM..לקראת הסוף..
X xXx Lilo xXx New member 17/4/09 #16 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אני עוד עובדת על BD חחח מקווה שנהנת