מה לוק? על מה ללחוץ? Oס
H hadas cullen New member 22/3/09 #42 צריך.. צריך לעשות את זה במקלדת הימנית על כל המספרים שממוקמים במקום אחד לא במספרים הרגילים אש יש לך לפטופ ואין לך מקלדת מלאה אני אסביר לך
צריך.. צריך לעשות את זה במקלדת הימנית על כל המספרים שממוקמים במקום אחד לא במספרים הרגילים אש יש לך לפטופ ואין לך מקלדת מלאה אני אסביר לך
ה ההולנדית המעופפת New member 19/3/09 #7 חח היי D: ../images/Emo39.gif ../images/Emo187.gif אני נוי,בת 13 ממרכז הארץ (יוהועוווו אני לא הקטינה היחידה פה! XD) השתלבות מהירה D: יוו כמה חדשים יש פה ><
חח היי D: ../images/Emo39.gif ../images/Emo187.gif אני נוי,בת 13 ממרכז הארץ (יוהועוווו אני לא הקטינה היחידה פה! XD) השתלבות מהירה D: יוו כמה חדשים יש פה ><
H hadas cullen New member 19/3/09 #13 היי תודה רבה לכולם!!! אני כבר עכשיו מרגישה כמו קוטג' (כמו בבית) אני שמחוה שכבר עכשיו הצלחתי ללמד אותכם משהו...
היי תודה רבה לכולם!!! אני כבר עכשיו מרגישה כמו קוטג' (כמו בבית) אני שמחוה שכבר עכשיו הצלחתי ללמד אותכם משהו...
F Fake Reflection New member 19/3/09 #14 ../images/Emo79.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני קארין, 15.10 מאשדוד ^^
H hadas cullen New member 20/3/09 #22 יש לי שאלה.. מזאת הבמבה הזאת שאתם רושמות... שברתי את הראש על זה..
O OverAndOver New member 20/3/09 #23 XDD |במבה|../images/Emo183.gif זה כמו מאומץ אבל אין אייקון של במבה (וצריך להיות ) אז זה יוצא ככה XD
ה ההולנדית המעופפת New member 22/3/09 #38 במבההה ../images/Emo99.gif כל כך צריך אייקון במבה!../images/Emo187.gif