חדשה תקבלו אותי?(: אילנה מאשדוד ^_^
ה הילאריי New member 10/1/09 #7 כן אני עדיין באשדוד למרות המצב. ההורים לא רוצים לעזוב תבית לכמה ימים אפילו :-\
ה הילאריי New member 10/1/09 #9 תודה ../images/Emo13.gif והיום אחרי ששלוש ימים התעוררנו מהאזעקות, היום היה יום יחסית שקט,ומקווה שהוא ימשיך ככה. D:
תודה ../images/Emo13.gif והיום אחרי ששלוש ימים התעוררנו מהאזעקות, היום היה יום יחסית שקט,ומקווה שהוא ימשיך ככה. D:
ה הילאריי New member 10/1/09 #11 חחח אני דווקא לא שומעת שירים שלה בכלל, הכינוי הזה בכלל כי באותה תקופה חברה שלי רצתה שאני יהיה בפורמים פה,אז עשתה תכינוי הזה בשבילי חחחחח
חחח אני דווקא לא שומעת שירים שלה בכלל, הכינוי הזה בכלל כי באותה תקופה חברה שלי רצתה שאני יהיה בפורמים פה,אז עשתה תכינוי הזה בשבילי חחחחח
S Shlomit586 New member 11/1/09 #14 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שלומית, 16 מירושלים
R Rioter New member 11/1/09 #15 אהלן ../images/Emo140.gif שיר מראשל"צ. ^^ את מוזמנת לשתף - איזה מקצועות הגברת? מקווה שיהיה שבוע כמה שיותר רגוע ושקט.
אהלן ../images/Emo140.gif שיר מראשל"צ. ^^ את מוזמנת לשתף - איזה מקצועות הגברת? מקווה שיהיה שבוע כמה שיותר רגוע ושקט.
ה הניק הזה תפוס New member 11/1/09 #16 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif נקבל בשמחה אני רעות, מאזור הצפון (הנידח במיוחד)
ל להלהלה בללה New member 11/1/09 #18 בוודאי,ברוכה המצטרפת../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני שיר