חדשה

Just Freckles

New member
חדשה../images/Emo13.gif

היי, אני נויה בת 13.5. מקווה להשתלב
התחלתי לראות היום את הסדרה, והתמכרתי מיד
יש לי כמה שאלות, אבל בבקשה בלי ספויילרים מעבר לפרק 12 בעונה 1. אם התשובות יתגלו בהמשך, פשוט אל תענו
. -כמה פרקים יש בעונה? - למה קלייר חשובה כל כך? למה אם היא הייתה נרצחת העולם היה נהרס? - מה סיילר עושה עם המוחות? אוכל אותם?
- מה ה"מתנה" של ניקי? שיש לה פיצול אישיות מרושע במיוחד שבמקרה הוא אחותה? תודה רבה!

supercoconut

New member
יש 23 או 24 פרקים בעונה הראשונה

ככה בערך.אין לי כוח לבדוק.
לכל השאר יש תשובות בהמשך.
ולגבי מה שסיילר עושה עם המוחות - גם אנחנו מעוניינים לדעת.
וד"א - ברוכה הבאה~!

Just Freckles

New member
תודה../images/Emo9.gif

בכל שתי העונות(?) לא מגלים מה הוא עושה עם המוחות? וואו.

Sacred Lie

New member
היי ../images/Emo13.gif

שמעי, בקשר לספויילרים.. כל הפורום הזה ספויילרים חחחחחח אז........... תזהרי בקיצר. אני ירדן, 15, נתניה... אני לא ממש כותבת פה אבל סבבה :)

Slow Cheetah

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני אענה לך על השאלות, לא ראיתי שענו עדיין
-כמה פרקים יש בעונה? בראשונה 23 ובשניה 12 נראה לי. - למה קלייר חשובה כל כך? למה אם היא הייתה נרצחת העולם היה נהרס? קלייר חשובה בגלל שיש לה כוח ריפוי. אני חושבת שזה לא ספויילר עבורך, אבל אני לא בטוחה, אז אם זה כן, סורי- סיילר רוצה לקחת לה את המוח, כמו שהוא עושה לכל הקורבנות שלו, וללמוד את הכוח שלה. ברגע שיהיה לו את הכוח שלה, הדרך היחידה שיהיה ניתן להרוג אותו זה ע"י כך שיכרתו לו איכשהו את הראש. וברגע שהוא לא יהיה ניתן להריגה, אז הוא יוכל להרוג מלא אנשים עם כוחות בלי שיוכלו כמעט לעצור אותו. חפרתי
- מה סיילר עושה עם המוחות? אוכל אותם? לא ברור אם הוא אוכל אותם, לא ענו על זה מפורשות. אני חושבת שלא. - מה ה"מתנה" של ניקי? שיש לה פיצול אישיות מרושע במיוחד שבמקרה הוא אחותה? לא, הכוח של ניקי הוא סופר כוח (Super strength), הפיצול אישיות זה משהו אחר לגמריי. והמרושעות הזאת היא רק בשביל להגן על ניקי, בגלל זה יש בדר"כ לאנשים פיצול אישיות. ואני מקווה שתשארי פה עוד הרבה זמן

Slow Cheetah

New member
ופיטר בעלי, אגב ../images/Emo99.gif

אני אתחיל להוסיף את לכל הודעה של מצטרף לפורום.

עוגיה12

New member
../images/Emo42.gifתתחדשי... חחח

נטע, 13.11 מוהינדר
בעלי(בקיצור ולעניין...)..

למעלה