חדשה

scene queen

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

סליחה שאני משרשרת פה, אבל לא ידעתי לאין. דיאנה,בת 15 עוד שבועיים,רחובות

../images/Emo32.gif"את בדיוק אחת מסוג הבנות

שיום אחד אני אתחיל להתעלם מהן." מוזר להתקרב למישהו כ"כ, ופתאום הוא ייעלם. והמשפט אמנם נשמע כקשור למאיסה, אבל הוא לא. בדיוק להפך ופתאום הוא חוזר לחיים שלי. איזה 3 שנים אחכ. כל הגשמים יורדים הלילה, מאיימים אותי לשטוף איך לא ידעתי מה לומר לך כשאת החזקת אותי בסוף... (נועם רותם)

Mrs big

New member
המשפט מוכר לי.

ובאמת מוזר להתקרב למישהו ואז הוא נעלם...

../images/Emo32.gif נפל עליי דיכי משום מה /:

לאדעת, הכל מת כזה. לא בא לי ללכת לעבודה מחר, עם הבוסית המנוכרת וכל האי ידיעה הזה. נראה לי שאני אתחיל לחפש עבודה אחרת, יותר מידי לחץ לא בא לי בטוב. ושוב פעם אני חיה מסופש לסופש, חשבתי שהחרא הזה ייגמר אחרי הפסיכומטרי. לא יודעת, יש לי הרגשה שאני לא אחזיק מעמד בעבודה הזאת.

NoWords

New member
פףף, ספרי לי על זה

סתם. העבודה שלי לא כזאת נוראית. אבל אין לי כח ללכת אליה, ומתוך 2 אחראיות משמרת, אחת מעצבנת. ודווקא איתה יש לי מחר משמרת): יהיה טוב... במה את עובדת?

קופאית ../images/Emo3.gif

ודווקא אחרי היום הרגשתי יותר טוב בקופה והכל... ממחר אני כבר לא מתלמדת

שלחופה2

New member
פששש..

אצלנו יש חודש התלמדות... ובחודש הזה במקום תג שם צריך לשים תג שכתוב עליו "מתלמדת" כל כך מביך

NoWords

New member
גם לי היה אחלה יום בעבודה היום[:

(אני במזנון בקולנוע... גם מתעסקת עם הקופה וכו')

../images/Emo32.gif פחפח

אה. כי נראה לו. שאם הוא ישלח לי סמס. ב12 בלילה וישאל מה אני עושה...ויקבל תשובה "סתם..צופה ב"חברים"... ואז הוא יציע לבוא אליו "לראות סרט" [ככה קוראים לזה היום] אז אני אכבה את הטלויזיה וארוץ אליו EEEEEEEEEWWWWWWWWWWWW טעות בידיך האני. זה שהוא נזכר שהוא חרמן..ושיש לו לסגור שבועיים [במקרה הטוב] עכשיו-זו לא בעיה שלי. היה צריך לחשוב על זה אתמול...
[אני גאה בעצמי. תביאו לי כתר..אם קראתן
]

NoWords

New member
../images/Emo47.gif

כל הכבוד לך. לא ייאמן, התירוץ הזה של "לראות סרט" כבר לא אמין P:

../images/Emo6.gif

זו סוגשל בדיחה בינינו כבר שנים
בהתחלה זה היה "לתלות כביסה" ואז השתדרגנו...

../images/Emo32.gifעבודה כשוטפת כלים בקייטרינג -שאלה

למי שכבר עבדה בעבודה כזאת, מה בדר"כ התנאים
צריך פשוט לשטוף כלים
באיזה שעות זה בערך
תודה :]

ממה שאני יודעת

(כי אני רק מלצרית באולם אירועים, לא שוטפת באחד)- התנאים בסדר. בד"כ זה בשעות של אירועים שמתקיימים, שזה לרוב בערבים(עד 12-1-2 בלילה).. תנאים סבבה אני מניחה, אבל אני חושבת שכל מקום זה שונה. נגיד איפה שאני עובדת אז יש גם הסעה הבייתה בלילה והפסקה של חצי שעה לאכול עם כל העובדים, אבל ממה שאני יודעת מחברה שלי שעובדת במקום אחר אז אין להם את זה. עבודה של שוטפת כלים זה סבבה לדעתי... כאילו אם את לא נגעלת מהחרא שמשאירים בצלחות וזה
. חוצמזה בת כמה את? ראיתי בכרטיס שאת בת 15.. אני לא ממש יודעת אם יקבלו אותך בגיל הזה. תנסי במקדונלדס וכל המקומות של הפאסט פוד
הכי קל לעבוד שם בגילאים האלה :]

למעלה