חדשה

חדשה../images/Emo13.gif

הייי.. שלום, קוראים לי שיר, אני בת 13 ואני דתיה, ואני מאוד מעריכה את אמינם.. ואני מאוד אוהבת את השתקפות העולם המעוותת שלו, אני בעיקר מעריכה את המוזיקה שלו ואת הדרך שהוא עבר. האומנם עכשיו הוא טיפה מתדרדר..אבל אני תמיד מאמינה שאמינם יחזור לקדמותה ככה ש... התקבלו אותי?

jogy

New member
ברוך הבא...

לא רלוונטי שאת דתיה... אנחנו לא מקטלגים אנשים ונלמד להכיר אותך תוך כדי... יפה שאת מעריכה ולא מעריצה... כבר טוב ונחכה שקינג מאתרס יצא ונראה אם הוא באמת חוזר לעצמו החולני והטוב... בכל מקרה תהני, תתאבדי מסורתי וכאלה אני יגל

bezaubernd

New member
יוצא לו דיסק חדש ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

יאאא איזה כייף מגניב לאללה
מתי הוא יוצא?

Miss Slim Shady

New member
היו שמועות שיוצא דיסק בנובמבר אבל

כנראה שזה לא נכון, והוא רק עכשיו נכנס לאולפן הקלטות..

תתאבדי../images/Emo24.gif

למרות גילך הצעיר את די חושבת כמו כולנו פה. [או לפחות רובנו.] ואולי זה כי המוח שלנו הולך אחורה או משהו, אולי זה סתם כי את קצת מבינה עניין[: אני מניחה ששניהם. בכל מקרה, את יותר ממוזמנת להתאבד ולבוא למפגשים ולהדביק לעצמך פלסטרים ואמממ להתאבד? ערב טוב לך, חג שמח, צום קל, משתתפת בצערך, נתראה בשמחות, בתאבון, ועוד ברכות שאפשר לסיים איתם הודעה חופרת כמו שלי! אה כן איך שכחתי- ביי. נ.ב יגל תתפשט!

r love gerard

New member
ברור שנקבל../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

רחלי, בת 13 וחמישה חודשים, חור ליד כפ"ס
מעניין שאנשים עם אמונות שונות נמשכים בסופו של דבר כמעט לאותם דברים. בסוף אמונה לא משנה, כנראה. ולגבי אמ, אני לא חושבת שהוא יחזור להיות אותו האדם ם אותה השקפה מעוותת. הוא אבא במלוא מובן המילה, ולדעתי הוא רוצה לשמש יותר דוגמא להיילי מאשר לגרום שימחה למעריצים שלו.ככה או ככה, את המוזיקה שהוא כבר עשה אי אפשר לשנות. השתלבות קלה, נעימה, ומהירה

למעלה