חדשה

I am Cornholio

New member
חדשה../images/Emo13.gif

נופר, 16 וחצי מגן יבנה סרט אהוב: "שובו של הג'די" דמות אהובה: יודה
... הוא קורע אותי, רק הרעיון של הדמות שלו מצחיק אותי.... הוא נלחם כמו מטורף, קופץ ומנפנף בחרב שלו יותר טוב מכל אביר ג'די, אבל מה? כדי ללכת הוא צריך מקל...XD חמוד. שאלה... איפה אני יכולה למצוא בובה של יודה? ואני לא מתכוונת לאקשן פיגורס.. אלא ממש בובה... חיפשתי בהרבה חנויות אבל לא מצאתי.. יש איזהו מקום מיוחד שמוכרים דברים כאלו? תודה

henney

New member
ברוכה הבאה!

היי:) גם הסרט האהוב עלי זה שובו של הג'דיי, אבל יש לי בעיה קשה עם יודה כי כל פעם שאני רואה אותו אני מתפקעת מצחוק (מאותם סיבות כמו שלך, רק שאני גם ניזכרת איך הוא התנהג באימפריה מכה שנית). טוב גם אני מחפשת הרבה ולא מוצאת. את עדיין יכולה לחפש באינטרנט או לעשות הזמנה מחו"ל. אמאזון איביי וכאלה

I am Cornholio

New member
הלוואי והיה לי כרטיס אשראי משלי...

הייתי מזמינה בכיף... אבל נדרתי נדר לעולם לא להוציא אחד>< ובתגובה לחתימתך...
ג'אר ג'אר הזה כזה מסטול... איזה חומד...

מ א ג ר ט

New member
דיזנגוף סנטר

תעברי חנות חנות, אולי תמצאי. יש שם חלון אחד עם בובת דארת' וידאר ענקית, לא ברור למה. פשוט לעמוד ולבהות.

henney

New member
ברצינות?!

היא למכירה:p איזה חנות? אני טסה עכשיו מחיפה לשם!

מ א ג ר ט

New member
לא למכירה...

זה נארה כמו משרד של מישהו בהתחלה... מוזר ביותר. בכל אופן, קשה לי להסביר איך להגיע כי תמיד אני הולכת שם לאיבוד ורק במקרה נתקלתי בזה. איפשהו בדרך לשירותים כלשהם.

DDN

New member
ברוכה הבאה

אוי. . . .גם אני הייתי קונה לי בובה של יודה. זה משהו שכל חובב SW צריך

Gilliana

New member
ברוכה הבאה אלינו נופר ../images/Emo140.gif

לגבי בובה של יודה - לפני מספר שנים הבאתי מארה"ב יודה אינטראקטיבי (בדומה ל-"פרבי"), הם נמכרו בזמנו ברשת FAO SCHWARTZ האמריקנית אולם ככל שידוע לי, מעולם לא יובאו ארצה.

henney

New member
יודה אינטרקטיבי!

וואו.... אני צריכה ליראות את זה כדי להאמין

Gilliana

New member
אם נעשה פעם מפגש פורום...

מבטיחה להביא אותו כחבר כבוד.

henney

New member
הוא בהחלט חבר כבוד

ורק לכבודו נעשה מפגש פורום!

danielelsohn

New member
בובת יודה מבד וחליפה ניתנת להורדה

קיבלתי כזה מגרמניה בזמן יציאת נקמת הסית', זה בא עם מגבות ניר עם ציורים של סטאר ווארס. אולי עוד יש להם, זה בחנות שקוראים לה מאזו

henney

New member
:O

ווואוו!!!! כשהייתי בארה"ב הצטלמתי לפני שעזבתי עם כל הבובות והדברים של מלחמת הכוכבים אבל לא עלה במוחי לקנות אחד

למעלה