חדשה

YuvalSP

New member
חדשה../images/Emo13.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

קוראים לי יובל ואני בת 14 :) מי זה ניק (אני מקווה שככה קוראים לו, או שאני טועה><) שמקדישים לו את העונה הרביעית?

gali109

New member
ברוכה הבאה:)))

שמי קורל (ולא גלייי כמו שכולם חושבים- אכן צריכה לפתוח כרטיס חדש רק שאין כינוי!! יש הצעות?) מקווה שתהני בפורום פה... ד"א סתם שאלה לאיזה מהבנים את הכי מתחברת?? :)

darklighter

New member
ברוכה הבאה יובל../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אני עדי
וקראו לו קים מאנרס [ז"ל
], הוא היה אחד התסריטאים וגם במאי/מפיק של הרבה מהפרקים, ועבד גם בX FILES לפני.. הוא נפטר באמצע עונה 4
אגב מגניב שאת אוהבת דספרט! יש לזה גם פורום בתפוז, חברה שלי מנהלת
את מוזמנת גם לשם

YuvalSP

New member
תודה! ../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

אני עוד בעונה הראשונה..אבל ראיתי גם את העונה החמישית (חח אני רואה הרבה סדרות מהסוף XD) אז כשאני אסיים את הסדרה אני אצטרף לפורום שם

darklighter

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

ומוזר שראית ככה במיוחד דספרט שזה סדרה שצריך לראות לפי הסדר.. העונה החמישית די מעפנה לדעתי במיוחד לעומת הראשונה והרביעית שהן הכי טובות לדעתי. את תראי את עונה 6 או שאת מחכה שתסיימי את 2-4?

YuvalSP

New member
אני מחכה ../images/Emo13.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

ההורים שלי היו רואים עקרות בית נואשות כשהייתי קטנה ותמיד הייתי מצטרפת אליהם ורואה..אבל אני לא זוכרת במיוחד שום דבר...כשהתחילו לשדר את העונה החמישית כבר יותר הבנתי ואני יותר זוכרת...והחופש החלטתי להתחיל לראות את הסדרה מההתחלה ועד הסוף

larisa125

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אני לריסה בת 15 וחצי. את נראית לי ממש מוכרת.....באילו עוד פורומים את חברה?

YuvalSP

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

הצטרפתי פעם לניקלבק... ואני בטווילייט, וסימפל פלאן ועוד כמה...

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifשלומשלום D:

אריאל,14..ובלבלבבלהלבהלבהלבהלבה... ואת כבר מכירה אותי (נראלי..יש לי ת'מסן שלך XD)מפורום סימפל סקסי הרצל פלאן D: ברוכה הבאה D: ~גמני איכשהו סוג של חדשה למרות שהצטרפתי לפה לפני מליון שנה אבל לא כתבתי פה כבר מליון שנהXD~

מיה 1342

New member
שוב, שלום XD

חח אני פוגשת אותך בכל הפורומים שאני מכירה :) (לא שאני מתלוננת, להפך- טוב לראות אנשים מוכרים)

YuvalSP

New member
חחח היי מיה ואריאל! ../images/Emo13.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

למעלה