תודה כולם|חיבוקבוצתי|
C Charmed Or New member 16/6/05 #17 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif את איזה אסי את אוהבת?
° ° w a v e ° New member 19/6/05 #31 בתורה כתובים המון דברים שאנשים מעוותים אותם. חוצמזה אני לא משקרת מה! ;[ איי אמ מלכה והיא אוהבת אותי... אין פה שומשקר. =]
בתורה כתובים המון דברים שאנשים מעוותים אותם. חוצמזה אני לא משקרת מה! ;[ איי אמ מלכה והיא אוהבת אותי... אין פה שומשקר. =]
א אוהבת את אסי New member 20/6/05 #38 ../images/Emo5.gif בעע מי יאהב אותך ? יא מגעילה ! ותביני לבד למה התמונות חחחחח
D darklighter New member 17/6/05 #22 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif אני עדי, לא מחולון לשם שינוי השתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif אני עדי, לא מחולון לשם שינוי השתלבות נעימה
ח חייכנית מקסימה New member 20/6/05 #40 כי גלגל אוהבת אותך יותר ממני ואליך היא מתייחסת יפה ואומרת שיהיו נחמדים אליך וכשאני באתי היא אפילו לא אמרה לי שלום
כי גלגל אוהבת אותך יותר ממני ואליך היא מתייחסת יפה ואומרת שיהיו נחמדים אליך וכשאני באתי היא אפילו לא אמרה לי שלום