חדשה!

Nir of GondoliN

New member
עוד דוגמאות.

אם הייתי רואה שליש תמונה אני יכול לשפוט אותה אם היא יפה או לא? אם הייתי שומע שליש שיר הייתי יכול להגיד שהוא גרוע? אם ראיתי שליש סרט הייתי יכול להגיד שהוא משעמם? כן הייתי יכול. אבל הדעה שלי לא שווה לחצי גרגר אורז.

KagomeSama

New member
תרבות שיחה, Rings a bell?

יש דרך לדבר אל אנשים. באמת. מה שעצבן אותי לא היה מה שאמרת, אני מסוגלת לקבל את זה. איך שאמרת... זה סיפור אחר. ואני לא מתכוונת להמשיך את השיחה הזאת פה. היית יכול להגיד את מה שאמרת בשתי ההודעות האחרונות קודם. רוצה להמשיך את השיחה? יש אייסיקיו.

dark blade

New member
כן

כל מה שאמרת היה כל כך צפוי זה היה כל כך ברור שזה יקרה. אני לא יודע מה איתך אבל לי זה היה ברור מהתחלה שכל זה יקרה. אין ספק שעלילותיו של טולקין הם שטוחים שקופים ומשעממים!!!

בלין

New member
טוב, קשה לקחת ברצינות

בן אדם שאומר שעלילות "הם שטוחים שקופים ומשעעמים". קראת בכלל את שרה"ט?

בלין

New member
את שלושת הספרים עד סופם?

והצלחת לנחש את כל הדברים האלה? אני מעריץ אותך.

Palass

New member
תראה,

את האמת, אני לא זוכרת מה חשבתי על מה שקראתי כשהייתי בכתה ב'. אבל אני יכולה להגיד לך, שחברים שלי שהלכתי לראות איתם את הסרט הראשון וכאלו שלא קראו את הספרים, היו בטוחים שגנדלף יחזור. ו2 מהם שיערו גם שהוא יחזור בתור גנדלף הלבן. (והם לא ידעו כלום קודם) וזה לא ניחוש. זה משהו שכל ספר דורש. זה קלאסיקה. מה יקרה אם המכשף הגדול מכול ימות? כל ההרפתקאה לך? בקשר לדברים האחרים ששאלת או שהם שוליים או שזה פשוט דברים שאתה לא חושב על זה. מי חושב מה יקרה לפרודו בסוף?

בלין

New member
אני חושבתי../images/Emo58.gif

חשבתי שכשהסיפור יגמר, פרודו (אם הוא יחיה) יחזור לפלך ויחיה בשלווה ואושר. לא חשבתי לשניה שהוא ימצא את סארומן שולט על הפלך, ויפליג לולינור בסופו של דבר

nedisrael

New member
עשי לי טובה!!!!

היתרון של שרה"ט זה העולם והרקע שלו. תיאורי הטבע למרות היותם משעממים מאוד מתוחכמים ובוצעו טוב. אבל הדמויות של שרה"ט זה החיסרון הגדול ביותר של הסדרה. רוב הדמויות שם שטחיות בצורה נוראית! ואם מדברים על העלילה, עוד לא קראתי ספרים (מלבד הבלגריאד והמלוריאן) שהסוף היה *כל כך* ברור מההתחלה.

Nir of GondoliN

New member
אין לך זכות לדעה אם לא סיימת

האם לדעתך את יכולה לנחש לאיזה רמות של בגרות ואמץ סאם יגיע? האם לדעתך את יכולה להבין מכמה עמודים מסכנים כמה עצוב ועמוק המצב בבית העוצרים של גונדור? האם לדעתך את יכולה לנחש כמה היסטוריה עומדת מאחורי כל פאקינג שיר וסיפור בכל הספר הזה? לא, אני מנחש אז אל תתחילי בכלל לרדת על שר הטבעות אם לא קראת אותו לפחות פעם אחת.

wisp

New member
שלום

מקווה שתביאי גאווה לפורום, אבל של בנות לא של בנים

Queen of Spells

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

מקווה שתהני בפורום...וכן כלבים זה הדבר הכי מתוק בעולם!

למעלה