חדשה!

פעמיים קראתי, פעמיים השתעממתי.

אני לא מוצא בשפה גבוה ומשפטים נמרחים שום תחכום.

בלין

New member
או! והסדרה שלך נורא מקורית!../images/Emo11.gif

*אייל מתמרמר* אתה מדבר על כמה שהנושא הכללי ברור, אבל הנושא הכללי של ששאוש"ק ברור באותה מידה! ברור שהאחרים לא ינצחו, וברור שסטארק יחזרו לצפון! *אייל סיים להתמרמר*

Miss Pigmelion

New member
אבל לא היה לך ברור ש../images/Emo58.gif לששאוק

|מיעו| קייטלין ורוב ימותו. נד ימות. יקטעו לג'יים את היד. יהרגו את ליידי (טראומה קשה עבורי) קייטלין תשוב לחיים. ועוד רבים וטובים.

מכיוון שהסדרה עדיין לא תמה

ומכיוון שאתה טוען שהיא כ"כ צפויה, אולי תואיל בטובך לספר לנו מה יקרה בשלושת הספרים הבאים של שאוש"ק? אז נכון שהעלילה המרכזית בספרים די ברורה, אבל ככה זה כמעט בכל הספרים, אבל מה שטוב בשאוש"ק זה שיש אין-ספור פיתולים בדרך לסוף, שאותם אתה בטוח לא יכול לצפות.

nedisrael

New member
אייל, אתה ממש מדבר שטויות.

*ספוילרים לסופת החרבות* זה אולי ברור לך, אבל לרוב האנשים בכלל לא ברור שהאחרים ינוצחו. לדעתי האחרים דווקא לא ינוצחו סופית אף פעם ויהוו איום מתמיד על ווסטרוז. חזרתו של בית סטארק נראית לי די צפויה, נכון, אבל אין לי מושג באיזה אופן. מי יודע מי ישאר חי אחרי שלושת הספרים. אולי בראן הוא זה שיקים את בית סטארק, אולי סאנסה (אחרי טירת השלג) ואולי תהיה זו אריה.. שאוש"ק היא סדרה לא צפויה באופן מפחיד. לכל אחד יש את הדעה שלו לגבי מה יקרה בהמשך. בשרה"ט כל העלילה דיברה בעצם על המסע להר האבדון. סאם ופרודו הגיעו כצפוי להר וזרקו את הטבעת פנימה. הדבר שדווקא אהבתי יותר בספר זה החלקים האסטרטגיים יותר, המלחמות עצמו של רוהן וגונדור.

בלין

New member
אני יודע, אני יודע. התמרמרתי קצת../images/Emo8.gif

אבל זה בעיקר בגלל שלשרה"ט יש משהו שמנחה את העלילה קדימה. בששאוש"ק אין, אז הרבה יותר קשה לצפות מה יהיה. הקו היחיד הוא המלחמה באחרים, ולכן זה ברור שהם לא ישמידו את האנושות בסופו של דבר.

nedisrael

New member
שמע, זו תרופה טובה נגד מרמור..

אבל תרופה רעה נגד כאב ראש.

nedisrael

New member
LOL משעשע, ../images/Emo6.gif

מספר 2 זה שאוש"ק, ללא ספק. אין לי מושג מה זה שרה"ט ומה זה רה"ד..

SaberTooth

New member
ההבדל הוא...

שב-1 יש גבעה (לא ידעתי איך לקרוא לזה...) גדולה בהתחלה פיתול בעלילה לקראת הסוף, וב-3 יש פיתול בהתחלה וגבעה באמצע בערך.

למעלה