חדשה

וואו.. אוקיי... ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

שם: כרגע סגרנו על שוקו
שיר אהוב של אמינם: בעייתי... אמממ... בערך כולם, אבל אני ממש אוהבת את Sing for the moment, את Stan את When the music stops למרות שזה לא רק שלו [חייבים להודות שהבית שלו בשיר הכי טוב] ואת My dad's gone crazy...
שיר הכי פחות אהוב של אמינם: Without me. וזה לא שאני לא אוהבת אותו, אני פשוט הכי פחות אוהבת אותו.
זמר אהוב: לא ברור? האמת שאני לרוב אוהבת שירים ולא זמרים או להקות, ואמינם הוא פחות או יותר האמן היחיד שאני אוהבת.
זמרת אהובה: אין
להקה אהובה: גם כן אין
שיר אהוב: אין לי מושג למה, אבל It's my life של בון ג'ובי. פשוט עושה לי מצברוח מטורף.
צבע אהוב: בורדו
צבע שיער: מן חום כהה מעפן כזה
צבע עייניים: ירוק
אתר הבית: וואלה, בגלל האימיל.
אתר אהוב: תפוז, בגלל הפורומים.
אתר שנוא: לא חושבת שיש
אתם בצופים?: לא, אבל תמיד רציתי.
מקום אהוב: הכינרת.
חבר\\ה(יש או אין): אין
מחזיק מפתחות: אחד של תהלים ואחד של מזל דגים
רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): עננים שצילמתי מהמטוס בדרך לפולין.
משחק אהוב: בנטומי, מכירים?
משחק שנוא: אל תסקלו, אבל מונופול.
תוכנית טלוויזיה אהובה: משחק מכור
תכנית טלוויזיה שנואה: אודטה וכל דבר שכולל את עודד מנשה
זמר שנוא: זה ששר את Bad Day, רק בגלל זה.
זמרת שנואה: מריה קארי
להקה שנואה: אין
שיר שנוא: שיר הקטשופ וכל דומיו.
חיה אהובה: נמר. פשוט חיה יפה.
יש חיית מחמד?: כן
אם כן איזו?: כלבה ודגים
באילו ארצות היית?: יוון, ספרד, צרפת, פולין.
ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר) אוהבת שאלונים

®NuLy®

New member
אני לענות../images/Emo11.gif

שם: גלי גיל: 15 שיר אהוב של אמינם: Lose Yourself שיר הכי פחות אהוב של אמינם: Just Lose It
זמר אהוב: אמינם
ועברי לידר זמרת אהובה: מישל 3בראנץ' להקה אהובה: לינקין פארק, מיי כמיכל רומנס שיר אהוב: I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' צבע אהוב: סגול צבע שיער: חום כהה מאוד צבע עייניים: כחול ירוק אתר הבית: וואינט אתר אהוב: תפוז אתר שנוא: כל החרטות בטיפו אתם בצופים?: לא אם כן איזה?: לא מי המדריך\\ה שלכם?: ^^ מקום אהוב: הבית
וההופעה של עברי
חבר\\ה(יש או אין): אין מחזיק מפתחות: "שרשרת" כזאת שידיד לי הכין לי ומין יצור מוזר מחוטי גומי רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): של דובי לבן בשלג
משחק אהוב: טאקי! משחק שנוא: לא יודעת... תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה-70 תכנית טלוויזיה שנואה: טלנובלות למינהן זמר שנוא: זמרים מזרחיים זמרת שנואה: כנ"ל להקה שנואה: נירוונה שיר שנוא: תנו לו ת'אנס! יש לי טראומות!!!!! חיה אהובה: כלב יש חיית מחמד?: כן אם כן איזו?: כלב - סאם באילו ארצות היית?:צרפת ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר) 2

למעלה