חדשה..^^

Fall to Pieces2

New member
חדשה..^^ ../images/Emo103.gif

אני שירי,בת 12 מהמרכז. יש לי שאלה. זה נכון שאבריל אנטישמית?..): אני לא יודעת עלייה ממש הרבה. אבל אני מאוד מאוד אוהבת אותה ואת השירים שלה..

kyuval

New member
היא לא אנטישמית

ובמכתב תודה למעריצים שלה בישראל {תגובה למכתב שהם שלחו לה} היא אמרה שהיא מקווה לבוא לבקר פה מתישהו

ברוכה הבאה...

אני שניר :],השתלבות מהירה ומאיפה שמעת את הדבר הזה?? היא בכלל לא אנטישמית

kyuval

New member
אז תיראי מה תעשי

תקלעי אותה בחדר חשוך עם אוזניות ענקיות שמחוברות למערכת על פול ווליום עם שירים של דנה דבורין ושניר אתה כבר לא סקסי סורי

דימרושש

New member
עצוב פשוט עצוב!!!!!!!!!!!!!!1

אנחנו מדברות איתך נחמדות אלייך אומרות שאתה סקסי עושות איתך ועידות צוחקות איתך אומורות שאתה חושני שולחות לך תמונות שלנו אתה אומר שאני נראית טוב אבלל מה אתה עושה?! שם אותנו על מתעלם רק שתדע שזה פוגע חעחעחעחעח ואתה חראיייייייייייייייייייי איאכאכיכיאיגכיאיכאיכ

kyuval

New member
הפה

יש לך טעות חמורה לגמרי אני לא שלחית לו תמונה שלי אני לא שולחת לחראים חוץ מלאוראל זהו ביי

RAVril

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רוית
ואבריל כפרעלייה לא אנטישמית..:]

avril24

New member
../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

ואבריל לא אנטישמית.

../images/Emo210.gif ברוכית:)

ואני לא יאמר לך שאבריל לא אנטישמית כי כולם אמרו את זה חחח... ***איזה להקות/זמרים/זמרות את אוהבת חוץ מאבריל

ברוכה הבאה:)

ולפי מיטב ידיעתי, אבריל לא אנטישמית. אחרת כבר היינו שומעים על זה רבות ואולי אף נתקלים בתגובות אנטישמיות שלה. לכן גם לא כדאי להאמין לשמועות...ואפילו למה שכתוב בעיתון...הכל זבל שהם ממציאים וחבל להאמין לשטויות האלה.

osi6

New member
../images/Emo207.gif

הדר תגידי את מתכוונת לעשות מתישהוא עדכון? למה הצטבר לך פה וואחד חומר..

haley

New member
יש מצב שאת מתבלבלת עם

שאקירה?...אפילו שהן ממש ממש לא באותו סגנון..אבל לפי מה שהבנתי שאקירה כן אנטישמית. הבנתי את זה אחרי שהיא ביקשה דרך התקשורת מיהודים לא לקנות את הדיסק שלה...
. או שאולי

kyuval

New member
לצערי

יש עוד זמרים אנטישמים חוץ משאקירה אני זוכרת שבגיל 7 בקייטנה עם הכובע טמבל והלחמניה חברה שלי סיפרה לי ששאקירה אמרה שהיא מעדיפה לאכול חזיר חי מאשר לבוא לישראל אוף... דווקא אני אוהבת תשירים שלה

למעלה