חדשה היי נעים מאוד.....מחפשת משפט שמזכיר את אבא שנפטר...... אשמח לרעיונות.......
א אפרתנש10 New member 27/4/15 #1 חדשה היי נעים מאוד.....מחפשת משפט שמזכיר את אבא שנפטר...... אשמח לרעיונות.......
O Olv New member 27/4/15 #2 דברי איתי בפרטי מכיר לרוע מזלי מהצד האישי. כל מקרה לדעתי הרבה יותר מגניב לקעקע משהו שיהיה מחווה כלפיו ולא משפט שכבר אנשים לפניך כבר כתבו אותו.
דברי איתי בפרטי מכיר לרוע מזלי מהצד האישי. כל מקרה לדעתי הרבה יותר מגניב לקעקע משהו שיהיה מחווה כלפיו ולא משפט שכבר אנשים לפניך כבר כתבו אותו.
M MissSin7 New member 28/4/15 #3 מסכימה עם זה גם עלי יש קעקוע לזכר בן משפחה קרוב שנפטר. אני תמיד מעדיפה קעקוע של משהו ציורי שהמשמעות שלו ברורה רק לך מאשר מילים. מילים אף פעם לא מספיקות כדי להעביר הרגשה... לדעתי בכל אופן.
מסכימה עם זה גם עלי יש קעקוע לזכר בן משפחה קרוב שנפטר. אני תמיד מעדיפה קעקוע של משהו ציורי שהמשמעות שלו ברורה רק לך מאשר מילים. מילים אף פעם לא מספיקות כדי להעביר הרגשה... לדעתי בכל אופן.
א אפרתנש10 New member 28/4/15 #4 מתכננת לעשות את הא.ק.ג של אבא שלי ....חשבתי להוסיף משפט ......עדין לא נעולה מה אעשה .....אולי נעשה את זה בצורה כלשהי .....נמתין למחר בערב .......
מתכננת לעשות את הא.ק.ג של אבא שלי ....חשבתי להוסיף משפט ......עדין לא נעולה מה אעשה .....אולי נעשה את זה בצורה כלשהי .....נמתין למחר בערב .......