חדשה D: אילנה שביעיסטית וזהו
D Drenthe New member 4/4/09 #2 אהלן אילנה ../images/Emo9.gif אני אלי, ( עוד איזה 7 חודשים אהיה בן 17 ). חיפאי.
R Rioter New member 5/4/09 #3 היי ../images/Emo140.gif אני שיר, שביעיסטית גם מן הסתם... את מוזמנת לספר קצת על עצמך - מאיפה את, איזה מוגברים יש לך וכו'... ובכל מקרה, ברוכה הבאה
היי ../images/Emo140.gif אני שיר, שביעיסטית גם מן הסתם... את מוזמנת לספר קצת על עצמך - מאיפה את, איזה מוגברים יש לך וכו'... ובכל מקרה, ברוכה הבאה
L Laallaa New member 6/4/09 #5 היי שיר ../images/Emo13.gif חחחח,האמ אני מאשדוד ולומדת מנהל עסקי ומזרחנות .. האמ מה אני עוד יכולה לספר על עצמי?XD תשאלי וספרי על עצמך
היי שיר ../images/Emo13.gif חחחח,האמ אני מאשדוד ולומדת מנהל עסקי ומזרחנות .. האמ מה אני עוד יכולה לספר על עצמי?XD תשאלי וספרי על עצמך
R Rioter New member 6/4/09 #6 כל מה שבא לך ^^ ועל עצמי? מראשל"צ, והגברתי פיסיקה מחשבים |מזייע| את יכולה בעיקר להשתתף בשאלונים\סיכומים וככה תכירי (ויכירו אותך) טוב יותר
כל מה שבא לך ^^ ועל עצמי? מראשל"צ, והגברתי פיסיקה מחשבים |מזייע| את יכולה בעיקר להשתתף בשאלונים\סיכומים וככה תכירי (ויכירו אותך) טוב יותר
S Shlomit586 New member 5/4/09 #4 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני שלומית, 16 מירושלים השתלבות נעימה
../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני שלומית, 16 מירושלים השתלבות נעימה
ה הניק הזה תפוס New member 6/4/09 #8 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני רעות, מרחיבה ביולוגיה ( ) ומחשבים, גרה בחור נחמד בצפון