חדשה D:

חדשה D:../images/Emo13.gif

היי קוראים לי אלינה ואני בת 15 ואני חדשה D: אני רואה את הסדרה לפי יס אז אני רק בעונה 2 והתחלתי לראות מעונה 1 פרק 18 אז אויל למישהו יש אתר שאפשר לראות את הסדרה?

darklighter

New member
סורי אבל נאלצתי למחוק פה מספר הודעות../images/Emo190.gif

פרסום לינקים להורדות או לצפיה ישירה על גבי הפורום אסור לפי חוקי תפוז. במסרים/מסנג'ר וכו' זה כבר משהו אחר.

darklighter

New member
כן, זה לא קשור לספוילרים, זה עניין../images/Emo190.gif

של הפרת זכויות יוצרים. צפיה ישירה חוקית של על טבעי זה באתר CW [שלא עובד לאנשים מחוץ לארה"ב] ובמקומות אחרים זה לא. אם אני רואה קישורים ליוטיוב אני בד"כ לא מוחקת כי זה אתר חוקי והם בד"כ מוחקים את הפרקים בעצמם אחרי יום-יומיים... אין לי בעיה עם שליחת קישורים במסרים כי זה מידע מוצפן ואי אפשר למצוא את זה בגוגל ולקשר את זה לתפוז...

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הו.. אני אדע להבא ../images/Emo9.gif

עכשיו הבנתי למה האתר CW לא עובד לי עם הפרקים!

תגובה לפרק 4X13../images/Emo58.gif

היי אנשים! אני יודעת שנעלמתי..זה בגלל שאני עושה פסיכומטרי..אז אל תחשבו שאני עושה חיים ושכחתי מהפורום הזה
אניוואי ראיתי את פרק 13 עכשיו והיה ממש יפה..ממש אהבתי את הפלאשבקים של העבר! אהבתי את זה ששיחק את דין!! איזה שווה (למרות שהוא ממש נראה יותר גבוה ממה שדין הגדול-ג'נס) והוא עשה משפטי דין מה זה דומה למקור
וסאם הקטן שכבר ראינו בפרקים קודמים..מעניין שהתאים להם שהוא ימשיך לשחק את סאם הצעיר..וואי כבר מהקטע שסאם הרביץ להוא שהציק לבארי זה היה די ברור שזה הוא הרוח.. דין מורה לספורט..שלא נדע
ואיך הוא מתעצבן ומאיים שמישהו עושה משהו לסאמי..גם בעבר וגם בהווה..כזה חמוד..המורה היה ממש נחמד..מסכן סאם הוא מה זה מתחרט שהוא בעסק הזה..הוא לא מאושר
טוב כאילו שדין כן..הכל בגלל ג'ון.. אז ממש נהנתי מהפרק..מקווה שגם אתם!

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אסור לפרסם פה אתרים וכאלה, אבל אם את רוצה אני אשלח לך למסרים [רק שאין לי קישורים לצפיה ישירה עם תרגום, אבל זה ראיתי ששלחו לך].

למעלה