חדשה^____^ נהנודה

limmay

New member
חדשה^____^ נהנודה

שלום..אני רומי.. נעים מאוד^__^ קודם כל אני חייבת להגיד משו.. הקטע שכתבת בקניסה לקומונה.. שכנע אותי!>< אני חייבת להיות כאן! אמרת שאני אוכל לשלוט בחלומות שלי עם קצת אימון. נכון? אז..איזה מן אימון אני צריכה? על איזה אימון אתם מדברים? כבר קרה לי שחוויתי חלום צלול. הבעיה היא שזה היה סיוט...שרודפים אחרי ואחרי הכלבה שלי בניו יורק.. מלא אנשים עם סכינים וכל מיני כאלה.. וזה היה מפחיד מאוד.. ואז ראיתי מן...בועה כזאת בצד, היא הייתה טיפה מטושטשת .. ראיתי את עצמי שם..0.0"" נשמע מוזר.. אני זוכרת שאמרתי לעצמי "רומי זה סיוט את חייבת לקום!" ואז קמתי.. וכל כך שמחתי.. ומאז זה לא קרה. אבל אז הלכתי ל"חוג" מיסטיקה וחלומות צלולים היה חלק מהשיעור. ודיברנו על זה... והמורה אמרה לנו שבעזרת מדיטציה כל שהיא אני אוכל לשפר את הקשר שלי עם ה'אני' שלי או משו כזה..XP היא גם סיפרה לי שאם אתמיד במדיטציה אוכל לפתח לעצמי אישיות כל שהיא בתוך הראש שכל פעם שאצרך עזרה האישיות הזו תהיה שם לצידי. אני לא חושבת שזה ממש קשור.. אז פשוט אמשיך לעינייני.. -_-" אני רומי. אני בת 14. ו..אני ממש רוצה להיות פה ולנסות לפתח את הדימיון ולשלוט בחלומות שלי^_^

idan334

New member
ברוכה הבאה

פה תמצאי מה שחיפסת http://planet.nana.co.il/lucidity/ בהצלחה!!

limmay

New member
קודם כל תודה^_^ נהנודה

חשבתי שיתעלמו ממני...כמו תמיד..>>" בכל מקרה..^^" לא הצלחתי להיכנס ללינק. הוא מופיע אצלי כריק... מצטערת... אבל בכל זאת תודה^_^

idan334

New member
כנסי

היתי מציע לך לנסות את השיטה הזאת http://www.tapuz.co.il/Blog/viewEntry.asp?EntryId=606084 בכל זאת,תנסי שוב להיכנס לאתר כי הוא ממש טוב למתחילים http://planet.nana.co.il/lucidity/ בהצלחה
לילה טוב וחלומות צלולים

limmay

New member
תודה רבה^___^ נהנודה

זה ממש נחמד^_^ אהבתי את הרעיון.. אבל..אני עדיין לא יכולה לפתוח את האתר השני..TT^TT אה ו..כל הקטע הזה של חצלול ..הוא ממש מעניין אותי.. אבל אני דיי פוחדת מזה.. למרות שפעם הייתי ממש להוטה בכל העסק המיסטי וזה עזר לי להתגבר על פחדים אחרים..אחרי שהפסקתי עם זה אני רק מפחדת מדברים,עקב דמיון מפותח מידי.. אז חשבתי אולי תהיו חברים טובים ותרגיעו אותי טיפה עם כמה ייתרונות וחסרונות שיש בחלומות צלולים.

jast

New member
גם אני מפחדת..

אבל ברגע שאת בחלום זה הכי לא מפחיד בעולם... פשוט לא חושבים על זה.... את יכולה לשנות הכל, שאם משו רע, אז תהפכי אותו לטוב.

limmay

New member
אני יודעת...אני לא טיפשה. נהנודה

אני פשוט התכוונתי שכשהייתי בעסק הזה זה גרם לי לא לפחד מדברים. ואז קרו דברים מוזרים מאוד.. אז החלטתי לעזוב את המיסטיקה.. וזה לא רצה לעזוב אותי...TT^TT כנראה הדימיון המפותח שלי גרם לי לדמיין דברים..00" ומאז אני מפחדת מכל דבר קטן שמצייץ בלילה...^^" אבל בואו נעזוב את זה כרגע.. זה לא מעניין..^^

../images/Emo140.gifשלום רומי, ברוך הבא../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

קודם כל יש לך שם יפה!!
אמממ ובעיקרון האימון שמדברים עליו הוא- יומן חלומות- שבלעדיו את פשוט לא יכולה לחצלל..
אני מתערבת שתיהיי בחלום שבשליטתך זה לא יפחיד אותך ואחרי שתעוררי מאחד כזה תרגישי מצויין

limmay

New member
תודה ...תודה ותודה^_^ נהנודה

גם על ההמחמאה.. גם על העידוד וגם על מידע שכרגע נכנס לי לראש.. לא ידעתי שאני צריכה לעשות יומן חלומות בשביל זה...0.0 ו..ביומן הזה אני רק צריכה לכתוב את החלומות שלי?

אכן כן../images/Emo9.gif בלי יומן חלומות

את בעצם לא יכולה לזכור את החלומות שלך במלואם- גם עכשיו שאת אומרת שאת מסוגלת.. את זוכרת מעט מאוד..
תחשבי על זה שאם תחצללי בכלל לא תזכרי אותו!! זה אחד מהסיבות למה צריך את היומן חלומות... כדי לחדד את הזיכרון ולזכור את החצלולים שלך..
זה מאוד חשוב ואסור להשמיטו.. מקווה שתצליחי ולא תתעצלי כמוני..חח

היי ברוכה הבאה!

אני גם מציע לך לנסות ולהכנס שוב לאתר שעידן שלח לך, וגם כדאי לך לחרוש קצת בפורום, לקרא בקישורים, במאמרים, בטאגליינס, בשאלות נפוצות.. יש אפילו בלוג אחד.. שעוד שניה אני אתן לך קישור שמתעסק בחלומות, ובחלומות צלולים.. אז בהצלחה לך! עכבר כחול מדבר

silverhawk

New member
היי רומי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום!
אני ממליץ לך לקרוא את השאלות הנפוצות, את המאמרים ואת האתרים המקושרים על מנת ללמוד מעט יותר על הנושא. בתור התחלה, מומלץ לעבוד על יומן חלומות ועל בדיקות מציאות, ומשם נתקדם הלאה. נשמח כמובן לענות לך על כל שאלה.
בהצלחה!

למעלה