ברוכה הבא
S SuperGirl711 New member 13/12/06 #29 זה פאקינג חור. חור! חור שחור. ליד אופקים, שגם זה חור שחור. הכל שם זה חור שחור חסר ציוויליזציה ותרבות אנושית.
זה פאקינג חור. חור! חור שחור. ליד אופקים, שגם זה חור שחור. הכל שם זה חור שחור חסר ציוויליזציה ותרבות אנושית.
ס סאקורה הארונו123 New member 13/12/06 #33 מה?! חס וחלילה! חור, חור! אבל לא חסר ציוויליזציה ותרבות אנושית! אני מתערבת שפה יש אנשים פי אלף נחמדים מאיפו שאת גרה? איפו?
מה?! חס וחלילה! חור, חור! אבל לא חסר ציוויליזציה ותרבות אנושית! אני מתערבת שפה יש אנשים פי אלף נחמדים מאיפו שאת גרה? איפו?
S SuperGirl711 New member 13/12/06 #37 את עדיין לא משכנעת אותי שיש שם תרבות, ובמיוחד לא משכנעת אותי שיש שם אנשים נחמדים. אולי יש שם ציוויליזציה, אבל תרבות אנושית? בהחלט לא.
את עדיין לא משכנעת אותי שיש שם תרבות, ובמיוחד לא משכנעת אותי שיש שם אנשים נחמדים. אולי יש שם ציוויליזציה, אבל תרבות אנושית? בהחלט לא.
ס סאקורה הארונו123 New member 14/12/06 #56 איך את יודעת?! מאיפה את יודעת? היית במועצה שלי? עם כן באיזה קיבוץ?!?! אבל בחולית לא היית! הייתי יודעת אם היית!!
איך את יודעת?! מאיפה את יודעת? היית במועצה שלי? עם כן באיזה קיבוץ?!?! אבל בחולית לא היית! הייתי יודעת אם היית!!
S SuperGirl711 New member 14/12/06 #57 הייתי בחולית, מתוקה שלי. חוויתי על בשרי במשך 15 שנה את "נחמדותם" של ילדי מועצה אזורית אשכול.
S SuperGirl711 New member 14/12/06 #59 הייתי אומרת משהו מתוחכם וסרקסטי, אבל באמת אין לי כוח. (ואני עוזבת את הפורום, ביי.)
S SuperGirl711 New member 13/12/06 #39 ו... יקירתי... כמעט התחשק לי להגיד משהו ולייבש לגמרי את כל הטענות שלך, בנוגע למקום שאני גרה בו, אבל לא בא לי, וזה יהיה גם חצי אמת.
ו... יקירתי... כמעט התחשק לי להגיד משהו ולייבש לגמרי את כל הטענות שלך, בנוגע למקום שאני גרה בו, אבל לא בא לי, וזה יהיה גם חצי אמת.
C Charlotte Shannen New member 12/12/06 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אל תדאגי את שתשתלבי מזה מהר, גם אני חדשה (הצטרפתי לפני כמה ימים). כולם פה מזה נחמדים אז אין לך מה לדאוג.
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אל תדאגי את שתשתלבי מזה מהר, גם אני חדשה (הצטרפתי לפני כמה ימים). כולם פה מזה נחמדים אז אין לך מה לדאוג.