חדשה ^_^

קטקטXD

New member
חדשה ^_^ ../images/Emo23.gif

שלוםלום:) קוראים אותי קטיה ואני בת 14 ממקום לא ידוע חחח (כןכן... קוראים לי ולא אותי אני יודעת...) ו... סתם חיפשתי פורומים מעניינים וזה נראה לי ממש ממש ממש ממש ממש מעניין... רק.... אין לי שום ידע קודם בעניין, אני מקווה ללמוד... אפשר בבקשה לקבל קצת הוראות או ידע כללי על הנושא? נעים מאוד מאוד קטקט

קטקטXD

New member
הו, אופס, לא ראיתי את השרשור של החדשות...

אמ... אפשר בבקשה לבקש מהמנהל\ת להעביר את הודעתי לשם?

../images/Emo80.gifשלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif^_^

(וואי, יש לך שם יפה ^_^) אני שחר, בת 12 (כןכן, אני כבר בת 12. אז מה עם זה רק ב-25?) ממקום לא ידוע D: וואי, אנחנו גרות באותו המקום. טוב.. אז דברים על הפורום? הממ.. יש לנו כמה וכמה שרשורים: יש את שרשור השדח"ם שמלווה בתמנון שקסי וסגלגל. (שדחם- שרשור דוליז חדש ומסודר). שעוו"ה- שרשור השעווה לרגליים הכואב במיוחד ששם את יכולה לבקש עזרה, עצות וכו', הוא מלווה בשבלול נחמד. אופטופיק- דברים שסתן באלך לדבר עליהם שלא קשורים לנושאי הפורום (~דוליז משום מה~) ועוד דברים שמשעממים לקרוא ^_^ קצת מידע על דוליז הא? דוליז- ציור אנשים במחשב. אנחנו מציירות פה שיער,בגדים,נעליים, אביזרים וכו' על בייס (שד"א את מוזמנת לצייר אחד כזה משלך. פשוט הרבה כבר לוקחים מאתרים (עם זכויות יוצרים כמובן.) הבייס הוא גוף מופשט, רגליים תחת בטן ציצקלך וראש קרחוני במיוחד. את הדוליז את יכולה לצייר בתוכנות מיוחדות ולהשתמש באקפטים (או לא, כמובן) כמו פיינטשופ, פוטושופ אבל הכי בסיסי והכי פשוט- הצייר המדהים שנמצא בכל מחשב נורמלי. אמ.. מה עוד? הו, אני גם חייבת לציין שזה ממש מפתח כישרון
(לפחות לי זה מאד מאד עזר) בשורה שמתחת לשם הפורום (המילים שעוברות בגלגל שחוזר על עצמו) תמצאי דברים כמו- פלטות (הרי לכל דבר יש אור וצל, קפלים וכו' לכן יש פלטות (גוונים של אותו הצבע) למרות שכמובן את יכולה ליצור בעצמך אבל זה עוזר למתחילות ^^ אני השתמשתי בפלטות שכבר יצרו הרבה מאד זמן עד שהבנתי
אבל אני לא נושא לדוגמה. אני מתקשה באופן מחריד.) טיוטראלים- מדריכים העוזרים לך לצייר כל מני דברים- שיער בגדים בייסים וכו'. מסבירים לך קצת את הדברים שנחוצים לדעת. ועוד דברים שהזיכרון שלי לא נזכר בהם (יש לי בעיה רפואית. או שלא, אבל אפשר להגיד D:) אני בטוחה שלא הבנת כמעט כלום ממה שאמרתי, ואני בטוחה ששאר הבנות (ואני) נשמח לעזור לך
אז, ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

קטקטXD

New member
אני הבנתי הכל :)

פלטה- סדרת צבעים בגוונים, ביים- בסיס של כלשהי דמות שעליה יוצרים את הבגדים האויזרים השיער וכד, חחח

קטקטXD

New member
הקפצה

נחמד מכם להגיב... ברב הפורומים שרשורים מסוג כזה מפוצצצים :\

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

אני מעיין בת 12.
שחר הסבירה הכל טוב ויפה ובאמת כל הכבוד לה
אם תרצי עזרה בכל משהוא,אני לשירותיך
,אף על פי שאני גרועה בדוליז,אבל אני חושבת שכמה דברים בסיסיים אני יכולה ללמד נכון?
השתלבות מהירה ונעימה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifברוכה הבאה:)

אני רוית, 15 עודמעט מחולון ובדר"כ גם פה שרשורים כאלו מפוצצים, וגם אחרים, רק שעכשיו הפורום גוסס..

למעלה