חדשה....תקבלו אותי?=]

חדשה....תקבלו אותי?=]

היי, אני ליאור בת 18... עם החבריקו באופן רשמי שבוע...חח תקבלו אותי?=]

נשלח מוקדם מדיי

בכל מקרה מה שרצתי להוסיף זה באמת שאני מקווה שתמצאי את מקומך... ואת צריכה עזרה שאלה או כל דבר אני ענת , מכירה את החייל כבר 8 חודשים מתוכם 3 חודשים קשר רומנטי מפוצל-ב3.5 חודש רצוף (החודשיים היו מזמן) ובין לבין היתה ידידות. החייל כבר אוטוטו חודש וחצי חייל , ו8 חודשים בודד-נודה בעקבות יציאה בשאלה. כרגע במסלול במוד"ש.

היי=]

האמתי שזה לא הרתיע אותי מההתחלה להכנס לקשר עם חייל. גם עם האקס שלי התחלנו את הקשר שהוא היה חייל. אני מאמינה שאם באמת רוצים ואם באמת אוהבים, העובדה שהוא חייל זה לא שיפריע. אני גם חושבת שחלק מהקשר זה הגעגוע ולפי דעתי זה מוסיף המון לקשר וליחסים. אני רואה חברות שלי שעם חברים שלהם אחד בתחת של השני 24 שעות יממה ואני לא יודעת עד כמה זה עושה טוב לקשר... הבעיה היחידה היא המרחק, זה גם מרחק וגם צבא אבל שיש לשנינו רשיון זה הרבה יותר קל=] וואי... איך חבר של מסתדר עם זה שהוא חזר בשאלה? איך הקשר בינו לבין המשפחה שלו?

זה לא פשוט אבל עדיין טוב

חייל בודד -אין קשר עם המשפחה כלומר הוא ניסה שבוע שעבר להזמין את אחותו הבכורה להשבעה זכה להרצאה כמה הם לא מאמינים בקיומו של צבא וכמה אסור לה להתקרב אליו אחרי היציאה וכו וזה היה קשר דיי יחיד עם המשפחה שלו בתקופה האחרונה. מה שכן יש לו משפחה אלטרנטיבית כלומר כרגע ואני והמשפחה שלי והחונך המקסים שלו ושאר האגודה ליוצאים בשאלה (הלל) ויוצאים אחרים, והצבא, יש משפחה שהסכימה לאמץ אותו אבל הוא לא מתלהב כי הם בחיפה אז אני מחפשת לו משפחה מאמצת בתל אביב-הוא חולה על תל אביב ועד עכשיו מאז היציאה גר בתל אביב (גם אני תל אביבית). והוא מאוד שלם עם היציאה-יצא מבית מאוד מאוד מאוד חרדי לעולם הכי חילוני שאפשר וטוב לו-פשוט טוב לו והוא מאושר. ואני אוהבת אותו, פשוט אוהבת אותו. לגביי געגוע...האמת זו היתה הסיבה לפרידה הראשונה שלנו-לו היה את כל הזמן שבעולם ולי לא היה ואני גם אוהבת געגוע אבל בצבא זה מוגזם, ממש מוגזם-אוטוטו זה יהיה שלא דיברתי איתו יומיים וקשה לי. יהיה טוב

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי ליאור ברוכה הבאה לפורום אני תהילה בת 19 וחצי.. עם החייל שנה ו11 חודש (היום)... הוא כבר סיים את השירות הסדיר ועכשיו הוא בקבע... שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה עם החבר החדש.....

היי ליאור נעים מאוד.. ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני הילה, בת 16.. עם החבר שנה וחודש (מחר
) מתוכם הוא חודש בצבא, כרגע בטירונות.. מסיים עוד 4 ימים :) איפה החבר משרת? (לא חייבת לענות במידה וזה חסוי או שאת לא רוצה
) כמה זמן הוא כבר משרת?

היי..=]

וואי, כולם פה מה זה הרבה זמן עם החבר... בעקרון הוא משרת במג"ב (יש לזה שם של ערסים אבל הוא מה זה רחוק מלהיות ערס...חח) הוא התגייס בנובמבר השנה, הוא גדול ממני בשנה. לאן חבר שלך התגייס?

אממ..

וכולן פה עם חבר קרבי, ורק לי אין ^_^ (בעיות רפואיות..) אממ כרגע הוא בטירונות במחנה 80 מסיים שבוע הבא, הוא ביקש מהקצין מיון תפקיד מעניין ושצריך לעבוד קשה ומועיל (95% מהמחלקה שלו -60 חיילים- ביקשו לעשות תפקיד קל שלא צריך לעשות כלום, לצאת יומיות , להיות קרובים לבית.. ) ולא לצאת יומיות.. הקצין מיון אמר שהוא יתן לו המלצה וגם המפקד שלו וגם המ"מ (ית) שלו אמרו לו שהוא המצטיין של המחלקה והם שאלו אותו באיזה תפקיד הוא מעוניין והם ישתדלו לעזור לו וייתנו עליו המלצה.. (אפילו המפקד שלו אמר שהוא ינסה לסדר לו תפקיד למ"כ .. מקווה שבאמת הוא יקבל תפקיד טוב ושיעניין אותו והוא יוכל לנצל את הפוטנציאל שלו על משהו טוב!

../images/Emo195.gif

גם חבר שלי לא קרבי מסיבות כאלה ואחרות..עכשיו הוא איש קבע בחיה"א (נַגָד) ועדיין אני מתגאה בו! זה שהוא לא קרבי לא צריך לגרום לך לחשוב שזה לא בסדר או משו כזה... גם הג'ובניקים חשובים בצבא.. הלוחמים לא היו יכולים להתקיים ללא הג'ובניקים ולא הג'ובניקים בלי הלוחמים.. בקיצור תהיי גאה בו בכל מצב.. חבר קרבי זה לא פשוט.. היה לי אחד כזה.. אבל הוא נפרד ממני אחרי חודשיים וגם חודשיים זה המון דאגות אז 3 שנים?? אני ממש מצדיעה לאלה שיש להן קרבי... שיהיה לכולן סוף שבוע נהדר עם/בלי החייל..

../images/Emo163.gif

אני לא חושבת שזה לא בסדר או משהו.. אני גאה בו ועוד יותר גאה שהוא באמת רוצה לעשות חשוב בצבא ולתרום כמה שהוא יכול
פשוט היא אמרה שלכולנו יש חבר הרבה זמן ורק היא חדשה בעניין אז אמרתי הנה גם אני יחידה (מצטערת, אני חדשה עדיין לא יצא לי להכיר אותך אז לא ידעתי שאני לא יחידה.. אז נעים מאוד אני הילה
) עם חבר ג'ובניק כאשר כולן עם חייל קרבי..

סבבה...

זה טוב שאת גאה בו, עם התמיכה שלך יהיה לו הרבה יותר קל לעבור את זה (מנסיון) אהה וגם אני דיי חדשה פה.. ולא ידעתי שכולן כאן אוחזות בקרביים.. ונעים מאוד אני תהילה..

מורוש60

New member
ברוכה הבאה!!

אני מור בת 17. זכרון יעקב אם החבר כבר חצי שנה הוא כבר חודש וחצי משרת בחיל מודיעין(מודיעין שדה) הוא עכשיו בטירונות השתלבות מהירה!! ובהצלחה...תזכרי שאנחנו פה לעזור

מורוש60

New member
נצל"ש!!

למי יש רעיונות למתנה לחבר לחצי שנה?? תודה מראש לכולן!!

OgaliO

New member
ממ..

אני עשיתי לו מתנת החטאים, 6 מתנות אחת לכל חודש: גאוה [עיצבתי מסגרת לתמונה ושמתי תמונה שלנו] גרגרנות [הכנתי לו בומב שוקולד] עצלנות [כרית לב קטנה שלוחצים עליה היא מדברת] כעס [ספר בדיחות על הצבא..] תשוקה והיה עוד אחד ששכחתי איך קוראים לו אבל היה שם ארנק ומטבעות שוקולד

מורוש60

New member
תודההה../images/Emo13.gif

חשבתי על חמשת החושים.... 1.ראיה-אלבום מעוצב+מתנות קטנות בפנים. 2.ריח-סבון 3.מישוש-פינקס משימות+מכשיר מסאז' 4.טעם-פסק זמן והרבה(הוא אוהב מאוד) 5.שמיעה-דיסק שאני יכין לו. מה אתן חושבות??

OgaliO

New member
תעשי..

זה יפה, אבל למה 5 ולא 6? ראיה - אלבום מעוצב ריח - סבון \ אפטרשייב מישוש - מכשיר מסאג' \ שמנים וכאלה לאמבטיה או למסאג' טעם - פסק זמן שמיעה - דיסק חוש שישי - תפילת הדרך \ חמסה \ משהו שקשור למזל שלו ..

למעלה