חדשה... שלום!!

דינדש

New member
חדשה... שלום!!

היי,

קוראים לי דניאל, בת 21.5 וכמו בחורה טובה, אני חולת לקים ונייל ארט בערך מהרגע ששוחררתי מצה"ל לפני שנה וקצת...

יש לי כמה שאלות ~סליחה על החפירה על ההתחלה אבל יש פה רושם שיש רציניות
~
1. אשמח להמלצה למחזק ולמייבש לק (לא אכפת גם מאיביי וכאלה) איכותי ובמחיר הגיוני לכל נפש... (או שלפחות שווה את הכסף
)
2. איזה ספוג מומלץ לעשות גרדיאנט? ניסיתי עם ספוג עגול ושטוח והוא ספג לי את כל הלק ויצא על הפנים

3. יש מדבקות מיוחדות לשים על הציפורן כדי לעשות פסים/דוגמאות בשכבות שלא מקלפות את הלק מלמטה? אם כן, מאיפה קונים?

תקבלו אותי?

trilliane

Well-known member
מנהל
ברוכה הבאה!

1. זה נושא פופולרי שחוזר בתדירות שבועית לפחות...
למעשה ממש עכשיו יש כאן שרשור בנושא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=165212560
לבנות שונות יש כמובן המלצות שונות, כל אחד והעדפותיה; אם תרצי להתרשם משרשורי עבר, ממליצה לך להיעזר בחלונית החיפוש (צד שמאל למעלה).

2. לי המליצו עם ספוג של מייק-אפ, אבל אין לי, אז ניסיתי עם ספוג של כלים (מהפשוטים, אלה שבצד השני מודבק להם סקוטש). יצא בסדר עם לקים מסוימים, אבל בסופו של דבר רק ניסיתי, אין לי ניסיון רב בגרדיאנטים עד כה. אני מניחה שאחרות ידעו לעזור לך יותר ממני.

3. אין לי ניסיון עם מדבקות אבל היו כאן כמה שרשורים בנושא לאחרונה. עד שאחרות יענו לך, ממליצה להריץ חיפוש על 'מדבקות' ולהתרשם מהשרשורים הקודמים בנושא.

poynter

New member
ברוכה הבאה

התמכרות מובטחת לך..אז תכיני את הכיסים

יש לנו כאן אינספור דיונים על טופים ובסיסים..ממליצה לך להריץ חיפוש בפורום ולראות המלצות.. יש המון..
הנבחרת שלי אם מעניין אותך זה מחזק של וואו ומייבש של פושה
(ולעיתים מייבש של וואו גם כן), כעיקרון זה הרבה עניין של ניסוי וטעייה עד שמוצאים את הסוס המנצח.

דינדש

New member
תודה לשתיכן...

בהחלט אריץ חיפוש

וpoynter (סליחה, אני לא יודעת את שמך) - הכיס מוכן בהחלט (אם כי לא הכי מבסוט מזה...)

ברוכה הבאה

אני מאוד אוהבת את המייבש של essie אני איתו כבר שנים.

נקרא good to go ואפשר להשיג בסופר פארם.לא ממש זול, עולה 50 שקלים אבל את יכולה למצוא אותו גם באיביי.

כל שאר השאלות אין לי מושג

noash5

New member
ברוכה הבאה!

ככל שהשחרור שלי מצה"ל התרחק כך גדלה אהבתי ללקים =]

1. המומלצים שלי: מחזק - הזב של סאלי הנסן, לא זוכרת את השם המדויק - אם תרצי אבדוק, נמכר בסופר פארם והומלץ לי בעבר פה בפורום. משמש גם כבסיס טוב והציפורניים בהחלט מתפצלות ונשברות פחות. בקשר למייבש - היחיד שהשתמשתי בו הוא המייבש של וואו, מבחינתי עושה את העבודה מצויין! אני לא שמה לב לתופעת כיווצים שהרבה בנות מתארות כאן בשימוש עם מייבשים, מחירו זול ודי קל להשיגו... קניתי לאחרונה טיפות ייבוש של ESSENCE, גם הן מצויינות לטעמי אבל דורשות שכבה נוספת של ברק מעליהן לכן אני משתמשת בהן רק לייבוש לאחר החתמה או משו בסגנון שלפעמים המברשת של המייבש מורחת.

2. אני משתמשת בספוגים המשולשים של ביוטיקר, מרוצה מהם.

3. נסי להשתמש בסלוטייפ אך לפני שאת מניחה על הציפורן להחליש אותו (להדביק אותו על משו ואז להסיר).

ושוב, ברוכה הבאה והתמכרות נעימה!

yaelsn

New member
ברוכה הבאה

אני משתמשת בספוג של מייקאפ (מהמשולשים הפשוטים ביותר)

לגבי הסלוטייפ -
קודם כל חשוב לחכות לייבוש מלא של הלק (אפשר גם להיעזר במייבש)
חוץ מזה, יש לי סלוטייפ ממש דק שהדבק שלו לא חזק במיוחד אז הוא בד"F לא הורס לי את הלק
אני קניתי בוואו במשהו כמו 4-5 ש"ח לגליל אחד, אבל באיביי אפשר לקנות יותר מגליל אחד במחיר דומה (לא קניתי מהמוכר הזה אז אין לי מושג אם הוא מומלץ או לא)
http://www.ebay.com/itm/10-Color-Ro...351?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35bff63cbf

למעלה