חדשה+שאלות

חדשה+שאלות

היי אני חדשה פה. אני עושה פסיכומטרי באפריל. נרשמתי לקורס באי קיו. זה הקרוס השני שלי ארחי קידום תיכון. כרגע אני חיילת בסדיר. איך אתם ממליצים לי לשפר את האנגלית שלי? (פעם קודמת קיבלתי 120) כמה שעות ביום להקדיש ללימוד מילים? וכמה לקריאה? כדאי לעשות עוד דברים חוץ ממלמוד מילים לפני הקורס? בהצלחה כולם. בטח אני עוד ישאל הרבה שאלות.....

נצל"ש... קידום אישי

מי עשה/עושה? הם באמת שווים את המחיר?! אני מתלבטת אם להרשם... אין לי וואצ'ר אז בגלל זה פסלתי את אנקורי..

תשובה

למרות שזה דיי שאלה שהיא תלויה כל אחת ודרך הלימוד שלו. אבל זה שווה את הכסף הדרך לימוד היא ממש מקובעת כזאת של ספרים וכאלה. אני פשוט לא מסגולת להסתכל על הסניפים שלהם אחרי הקורס שאני עשיתי אצלהם. אבל אנשים מרוצים...אם את רוצה להוציא כל כך הרבה כסף על קורס עדיף לך לחשוב על יואל גבע או אי קיו כמוני... תלוי גם לכמה את שואפת להגיע...

אבל יש הבדל עצום בין תיכון (שהבנתי

שהם כבר לא עושים יותר) ל"אישי". אין קרוב אליי יואל גבע, וגם היי קיו פחות נגיש..

ברור שיש הבדל

אני לא הבהתי בחשובון את קידום בכלל כאשר פסלתי לפי יתרונות וחסרונות של הקורסים השונים למרות שהוא הכי קורב אלי.... ככה שמקום זה החסרון הכי פחות משמעותי שקיים ואם את רוצה משהו ממש אישי לכי על איזי וואי

איזה יתרונות וחסרונות את רואה לקידו

לקידום? ולדעתי מיקום זה בהחלט שיקול, אם לקראת הסוף באים כמעט יום יום, אני רוצה שיהיה לי נוח להגיע ולא יקח לי שעה-שעתיים לכל צד.

קידום

שיטת לימוד של המילים ושיטת הלימוד באינטרנט לא כל כך מפותחות עדיין כמו בשאר המכונים וגם הסברתי כבר שאת קידום פסלתי בגלל הקרס תיכון שעשיתי אצלהם כי הוא מבזה את המכון אם הם באמת חושבים שהוא קורס מספק.

QAF Fan Block

New member
אם זאת לא פונקציה של כסף

ואת עדיין בסדיר, את יכולה ללכת ללחמן ב1500 ש"ח אאל"ט

QAF Fan Block

New member
ושכחתי לכתוב...../images/Emo4.gif

אני כמו "גם אני באותה סירה", לא מסוגלת להסתכל על קידום. מה שכן, האתר שלהם פשוט מעולה. הלוואי והייתה לי גישה לשם
בכל מקרה, אם זאת לא פונקציה של כסף, הייתי הולכת על EZ WAY, HIGH Q או יואל גבע... ב ה צ ל ח ה

אבל אני לא עשיתי בתיכון

אז אין לי בעיה להסתכל עליהם
אבל המחירים בהייקיו וקידום די דומים (הבדלים קטנים של פחות מ400 ש"ח) יואל גבע- שוב המחיר ממש דומה, ואני לא אסע לת"א בשביל הקורס... איזיוי- לא מכירה מעבר לפרוסומות המחרפנות האלה, ולא אלך למקום כזה.. עוד משהו?!

טוב אחרי שבררתי עם חברים

+טלפונים, הצלחתי לחדד את זה ככה: *לחמן- מתמקדים באנגלית, שני מדריכים נפרדים לאנגלית ומילולי, לטענתם אנגלית זה פרק חשוב של כ20% מהבחינה ולכן משקיעים בו (למרות שלדעתי יחסית זה משהו ש"באים איתו"), מחלקים את הכיתות בקורס לפי רמות לפי מבחן מאבחן, 3 שיחות אישיות, חומר מעדוכן וטרי, 32 ספרים וחוברות, 8 סימלוציות מלאות, קורס של 240 שעות, 30 מפגשים, מקבלים קוד לאנטרנט לתרגל את החומר. * קידום אישי- התאמה אישית של ש.ב לפי נק' חולשה, מקבלים חוברות קטנות לתרגול מה שמתקשים (כ10 מתוך 25), סדנה לניהול זמנים, כ-3 מפגשים קבוצתיים לתרגול חומר שמתקשים בו, כיתת ש.ב. בנוכחות מדריך, כשלושה חודשים, * הייקיו- מעקב אישי באתר אנטרנט, תחקור מקיף של כל סימולציה, שיטות הוראה יחודיות(?), טוענים שיש להם ממוצע גבוה, מתחיל חד שבועי ואחרי חודש נהיה דו שבועי אח"כ לקראת הסוף כמעט כל יום, *אנקורי- אותו קורס לחיילים ולכאלה בלי וואצ'ר(טוב כי אין אפליה, מצד שני מבאס לשלם כשלידך יושבים כאלה ששלמו רק כמה מאות ש"ח..), מכון ותיק שפועל הרבה שנים, מדריכים ותיקים עם ניסיון, 28 מפגשים, 201 שעות, ההבדל בין טרגט לרילקס הוא לא בתוכן אלא באורך זמן. * יואל גבע- 23 מפגשים, ללפני ואחרי יש חצי שעה תגבורים, יש מפגש חשיבה פסיכומטרית, 5 סימולציות, אפשר לעשות מסלול של חד שבועי ואפשר דו שבועי, הקורס עם הכי הרבה ספרים (לטענתם), מורים עם 8 שנות ניסיון.

קידום אישי

אני ממליץ מאוד על קידום אישי, הקורס שלהם מקיף ביותר והכי טוב. פעם הם היו עושים קורסים זולים אבל היום לא, כל המורים שם ותיקים ומנוסים (כמו יואל גבע) אבל הרמה פי אלף יותר טובה - הספרים, האינטרנט והתוכנית האישית. אתה מקבל שיעורי בית ושיעורי עזר ופגישות אישיות עם המדריך כמו שאתה רוצה. חבר שלי נרשם לקורס עכשיו והמדריך נפגש איתו עוד לפני שהקורס התחיל לפגישה אישית, הסביר לו, נתן לו חומר להתחיל לתרגל בקיצור - נראה מקצועי ולא סתם מנסים לקחת לך את הכסף. אני חושב שגם היום אחרי שכבר עשיתי זאת הייתה הבחירה הראשונה שלי. לא שווה להתפשר על קורס זול !!!

בקשר לכינוי שלך..

מה קורה עם ולרון? מאז ההצלחות של דפור בצ'מפיונס לא שמעתי עליו.. או שזה סתם בגלל שאני לא ממש עוקב אחרי הספרדית?

L i r a n L

New member
חידודים בקשר להיי קיו

אני לומדת שם. שיטות ההוראה היחודיות שלהם מתבססות בעיקר על מצגות. לכ-ל שיעור ונושא יש מצגת, והמדריך פשוט מוסיף את הדברים שלו על הלוח, על גבי המצגת הקיימת. שיטה מעולה, חוסכת זמן שיעור, וההסברים שם מפורטים ומדוייקים. הקורס לא מתחיל כחד שבועי, אני התחלתי מפעמיים בשבוע ועד עכשיו זה ככה. עכשיו נכנסנו למרתון וזה קצת יותר אינטנסיבי. יש 10 סימולציות - מתוכן 6 סימולציות של 6 פרקים מלאים ו-4 סימולציות של 8 פרקים (בחינה מלאה). האתר שלהם יוצא מן הכלל, הוא מפותח לאללה ועוזר. הממוצע באמת גבוה (646 ליתר דיוק). קצת חסר היחס האישי והמעקב היחידני אבל זה משהו שאפשר לשפר ע"י הצקות למורה :)

למעלה