חדשה - שאלות

shellykl

New member
חדשה - שאלות

שלום לכולם, אני גרה ברחובות ומתכננת בקרוב להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי כמה שאלות של "טירונית" : א. מישהו כאן יודע להמליץ על מורה טוב מרחובות והסביבה ? חשוב לי ללמוד אצל מורה רציני עם הרבה סבלנות. אינני יודעת אם מקובל להמליץ כאן בפורום, אז אשמח לקבל מסרים אישיים. ב. מה נחשב למחיר סביר לשיעור ? ומה נחשב למחיר מוגזם ? ג. האם רצוי לשלם עבור כל שיעור בנפרד או עדיף לשלם מראש סכום אחד ? אשמח לקבל המלצות/הכוונות מכל מי שיכול לסייע. חג שמח לכולם!
 

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

א. אני לא משם אז אין לי מושג. ב. המחירים הם בערך בין 80 ל-100 (לידני. אוטומט עולה קצת יותר) ג. זה סתם מסורבל לשלם אחרי כל שיעור. עדיף יותר לשלם ביחד על כמה שיעורים. לשלם מראש סכום אחד - זה נקרא "קבלנות" וזה מצב שבו קובעים מראש עם המורה את עניין התשלום ולא משלמים לפי שיעורים.
 

עדי1989

New member
כנסי.....

אני גם מרחובות ולומדת נהיגה=] אממ תכלס המחיר שאני יודעת שרוב האנשים לוקחים זה בסביבות 90.. יש כאלה שלוקחים 85 משהו כזה.. אבל הרוב זה 90. ויש המון מורים טובים ברחובות..פשוט תבדקי בתי ספר לנהיגה.. יש את "גור..".."יובלי.." משהו מאלה יש בהם מורים טובים שאני יודעת ממני ומחברות שלי:) שיהיה לך בהצלחה =]
 
אדידס?! ../images/Emo2.gif

ברוכה השבה
 
למעלה