חדשה:) +שאלה

צריך לאנוס את הסולן של ביט69!!!

איך קוראים לו? אפשר מלא תמונות של הלהקה? יש שם אחד ממש חתיך, אם הוא לא היה קטנצ'יק מזמן היה נאנס חזק...

אהבתי!

תסטיקר המהמם שיצא! תמוזיקה שאתם עושים! ואת ברי הסקסי {: ורענן אתה לא נראה כמו מטרידן סידרתי!!! חחח נ.ב. קניתי תדיסק והוא פשוט ממכר!! אחד הטובים ששמעתי :)

../images/Emo3.gifבגלל שאני חדשה :)

שם מלא:ליאור פרן תאריך לידה: 1 באפריל...כן כן מין: נקבה בית: חמוד איפה עוד גרת? רק בחיפה מזל: טלה מידת נעליים:38 גובה: 1.72 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: 2 אחיותי :) אחים:2 בנות צבע שיער: חום\שתני אורך שיער: ארוך...בערךעד אמצע הגב צבעת פעם את השיער? חס וחסה!!! באיזה צבע? : S: כיתה: ט תחביבים: ללכת לים, חברות,לצאת בשישי,שחיה,כושר... מוזיקה: במקרה פאנק רוק.. להקה:אממ..כל כך הרבה אבל האהובה ביותר --- fall out boy ...תגידו שפיט הוא לא שיא השלמותתת איזה שפות אתה מדבר? אממ עברית..אנגלית ערבית (קצת) וספרדית (קצת הרבה)..רומנית (מאוד קצת) אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בחיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאודד יותר מידי אפילו :) מאמין באלוהים? אמממ נראה לי שכן.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן מה הם?ליאור יש לך גשר?היה 3 שנים....סיוט יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מנתחת פלסטית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שקיבלתי תעודת ז..חח אבל מאוד השתפרתי מאז (!) מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אמממ..פלטתי ליד חברה שלי שהיא שמנה...(אבל זה היה ממש בטעות) איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?יום ההולדת שלי לפני 11 יום!! מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? יש הרבה קראשים..אבל מנסה למצוא מישו ממה אתה הכי פוחד? מקקים!!!! הם כאלה דוחיםם מאמינה באהבה וירטואלית:ממש לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב...ואז אני הייתי יודעת איך המורות מרגישות...תמיד רציתי לנסות !! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל הדברים שעברתי במהלך היום למה אתה הכי מתנגד? לעיסוק חיות בקרקס אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? זה שמנתח אנשים..ד"ר פלסטיק פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כל מיני דברים קטנים כמו...שמישו מביא לי פרח כשיש לך אהבה את נאמנה? מאוד את אוהבת ילדים? בדרך כלל את ותרנית או עקשנית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא...את מי שאת ואי אפשר לשנות ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ברור החיים טובים לדעתך? מאוד היחסים עם ההורים טובים?כן לבוש: פטיש לבגדים...בדר"כ חולצת טי שרט עם הדפס מעניין ארוכה קצת יותר מקו המותניים...ג'ינס כהה סקיני ונעלי בובה. איפור: קצת מאוד...אולי סומק ועיפרון...אני מאמינה ביופי טבעי דברים אהובים מאכל:אוכל של סבתא...ואם בחוץ אז רק מקדונלדס!! שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: אר"הב טעם גלידה אהוב: לא אוהבת כל כך שוקולד ווניל...אני יותר אוהבת את הפירות..הכי אהוב זה פסיפלורה פרי אהוב: פומלה ממתק: לא אוהבת כל כך ממתקים..אממ שוקולד מכונית: ג'יפ שחור גדול שיעור: מדע חג: פסח-יומולדת שלי היום הכי אהוב בשבוע:שישי צבע:כחול מגזין: seventeen-האמריקאי שם לבת: ים שם לבן: לא עולה לי כרגע...שם מיוחד קבוצת ספורט אהובה:ממש לא בקטע של קבוצות ספורט חודש אהוב: אפריל ספורטאי/ת אהוב: זה שהתחתן עם זאתי מהספייס גירלז שכחתי את השם שלו.. שחקנית אהובה: ג'יימי לין ספירס שחקן אהוב: דניאל מהארי פוטר. וונטוורת מילרצ'אנינג טאטום תוכנית אהובה בטלוויזיה: מלאא: o.c,גיבורים ,נמלטים,מועדון לילה,זואי 101 ,בטי המוכערת הגרסה האמריקאית...כל הסדרות האמריקאיות הקטנות כמו: 8 כללים פשוטים.ואני מתוודה אבל גם אני מכורה לארתור..!! אתר אהוב: myspace חיה אהובה: כלב בדיחה: אני ממש גרועה בבדיחות..בדר"כ צוחקים מהבדיחות שלי כי הם ממש מטומטמות..חח אומר הרבה: וואי מילה אהובה:שטרודל נעליים:והרבההה...בובה תחנת רדיו: 107.5 רדיו חיפה

המשך

חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית:של הבלאק אייד פיז דיסק אהוב: ביט 69-חומרים רטובים סלט:עם נתיחי עוף בשר:אוהבת בשר..בעיקר עוף תוספת לפיצה: זיתים שחורים בעיקר אבל בכללי הכול ארץ:ניו יורק עיר:מנהטן מקום אהוב: הספסל מתחת לבית ריח: מתוק חמוץ.. רעש: ? טעם: מלוח רגש: אהבה מספר:7.. נדוש ספר: צופן דה ווינצי סבתא: בטי דגנים:קורנפלקס של תלמה דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: ווספה צבע: זהב,כסף מורה: זהבה-המורה למתמטיקה שיעור: מתמטיקה..כי זה עם זהבה יום בשבוע: חמישי..כי הוא ממש ארוך ועמוס חג: אין לי חג שאני לא אוהבת עונה: חורף חודש:אין ספורט: ריצה ארוכה קבוצת ספורט: ? סרט:נורביט..היה ממש גרוע שחקנ/ית: פאריס הילטון..למרות שזה ממש קורע לראות אותה בסרט תוכנית: לא עולה לי כרגע אתר: - אוכל:הודו שתיה: שתיה בטעם פרי מוגז להקה: ווסטלייף,בלו ועוד כל מיני הומואים למינהים... זמר: .הראל סקעת\מויאל זמרת: זהבה בן שרית חדד... חיה: ג'וקים חנות: צב האופנה..חחח מילה: שיאו הופעה שהיית בה:גיים בויז דיסק: החדש של דניאל זילברשטיין סלט:עלים ארץ: אנטרטיקה עיר: עכו מקום להיות בו: עכו ריח: מסריח..(?) רעש: .מציק רגש:קנאה תאריך: - ספר: - דגנים: - ב24 שעות אחרונות:יצא לי לקרוא כתבה מאגניה בראש 1 על ביט 69...חח היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: הרבה גרמת למישהו לצחוק:הרבה קנית משהו:מלא הסתפרת:האמת שכן!! הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? אממ..כן.חח נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את הבית הלבן?לא עישנת?לא שתית אלכוהול? כן...ומאז כמעט שלא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינתלא ביקרת בארץ אחרת? מלא צבעת בספר צביעה? חחח כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחח כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן...אבל אני לא היחידה..:) היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? עוד לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? אף פעם שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק?לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לאא שנאת את עצמך?לאאא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?אמממ לא נראה לי רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן...דיי הרבה נתת למישהו לאפ דאנס?אמממ לא הלכת מכות? כן לפני מלאא זמן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים...יותר נאמנים מחתולים בוגדניים!! אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?לא שניהים חורף או קיץ?קיץ :) מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד לשמוע:את ג'סטין טימברלייק שר בטקס פרסי הילדים באר"הב..(פנטזייה אישית חח) להיות כמו:טוב לי איך שאני תודה הדבר האחרון ש... קניתי: 4 חולצות מכנס קצר קשת לשיער וממתק קראתי:ראש 1 עשיתי: כתבתי סרט אחרון שראיתי?23 מספר אחרון שחייגתי: לאמא דבר אחרון ששתיתי:קולה דבר אחרון שאכלתי:המבורגר ורסק תפוחים פעם אחרונה שבכיתי:כשראיתי איך יצא לי הפוני לצד אחרי שהסתפרתי (אתמול) אבל אני יותר רגוע עכשיו...זה הסתדר לי! פעם אחרונה שצחקתי: לפני 2 דקות הבנאדם האחרון שנישקתי:לא לפורום כזה הבחור האחרון שדיברת איתו:אתמול.. ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת.. אני לא מצליחה להעלות לפה תמונה עזרה ממישו? ביוש

YouFoundMe

New member
שלוםשלוםשלום . ../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

הממ אתמול פעם ראשונה בחיי שמעתי אתכם, ואתם באמת נשמעים ממש טוב
אני בכלל ממש אוהבת פאנק רק רציתי להגיד משהו קטנטן ... הבסיסט שלכם
(אני לא יודעת שמות) נשמע יחסית טוב בשירה... אולי כדאי שגם הוא ישיר שיר שנוכל כולנו לשמוע
קיצר קיצר קיצר - בהצלחה בהמשך

חדשה:) +שאלה

היי:) אני נועה יעקב בת 14 וחצי מחיפה. ממ רציתי לדעת אם יהיו בקרוב הופעות של ביט 69 בחיפה? ואם יש אפשרות להזמין אותם להופיע אם מארגנים קהל של מעל 200 ויש מקום מאורגן אז למי אפשר לפנותודרך מי זה עובר? ואתם להקה מהדימה:) ממ מקווה תשענו בהקדם,תודה.

3has3

New member
הוספת תגובה

הוספת קובץ.. לא זוכרת.. אני עושה בהוספת תגובה מהירה :O

3has3

New member
אמ.. עדיף ללמוד לשרשר :O

את לא צריכה לפתוח כל פעם הודעה חדשה אלא לעשות הוספת תגובה להודעה שאליה את רוצה להגיב.

ליעתע

New member
ברוכה הבאה:]

קוראים לו ברי ודווקא בדיסק הוא שר ביחד עם רענן את "כל הילדים"=]

SuperMoryMory

New member
בגלל שגמאני [וגם קצת מצ'עמם..P=]

שם מלא:מור לסרי תאריך לידה: 31 באוקטובר 92' מין: נקבה בית: עם גינה חום ואהבה.. 3> איפה עוד גרת? אממ אצל דודה שלי עד שקנינו אותו.. מזל: עקרביתת.. מידת נעליים:39 גובה: 1.65 מוצא: אממ חצי צברית חצי מרוקאית P= חיות מחמד: 2 אחים וכלב.. אחים:כנ"ל [כולל הכלב] צבע שיער: חום שקד עם אגוזים וקצת וניל חחח P= אורך שיער: אממ אחרי הכתפיים נדמהה ליי צבעת פעם את השיער? עשיתי בבית ניסוי כימי שהביא לפס אחד בשתני.. ^.^ באיזה צבע? : ^ ^ ^ ^ כיתה: ט [שולטטטט] תחביבים: אופפ עוד פעם-- לשיר, לנגן, לצייר לשחות ולהיות בים.. מוזיקה: פאנק רוק [כמה מטורף..:S] להקה: תאמת [בלי להתחנף] ביט 69 !~ אבל גם סימפל פלאן וגרין דאי ו.. אממ..זהו ניראלייי איזה שפות אתה מדבר? עברית ו.. אממ אנגלית ניראליי.. אוהב ספורט? אני חייבת לענות? חחח סתם .. בערךך ככה.. איפה נולדת? בבית.. חחח סתם בישראל אלא מה? אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם.. :) רגיש לדגדוגים? תלוי איפהה.. [זה לא איפה שאתם חושבים שזה..] איפה אתם חושבים? חח לא! בבטן כןן..:) מאמין באלוהים? רק בו.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן [אותו כינוי בלי ה-Y בסוף] מה הם? SuperMoryMor וזהוווו יש לך גשר? ה ל ו ו א י % & # יש לך משקפיים/עדשות מגע? אמ.. לא ניראליי.. חח לא xD מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אמ.. לא סגורה על זה..אני חושבת שהייתי שמחה להיות הבת של ביל גייטס..מותר? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אממ יום הולדת אחרון? היה חרא~! [חרא אימפריהה] מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ש..ש.. נולדתיי..[?!] חחח לא סתםם xD אממ אני חושבת שסיפרתי בדיחה ורק אני צחקתי-- חפיף זה קורה כל הזמן xD xD xD איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום שבו הכרתי את ביט 69~! כבוד~!! מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שליי.. כולם! יש חבר/חברה/קראש? מזה קראש? :S אבל אין לי חבר.. יש לי הרבה חברות.. זה טוב? |:" ממה אתה הכי פוחד? חושך, ג'וקים ו.. אמ..זהו..? מאמינה באהבה וירטואלית: לא .. לא ניסיתי..:S אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?אממ אני חושבת שאולי בגב בשביל לראות אם מסתכלים עלי כשאני עוברת.. :) בעיקר אם ששיי.. [שם בדוי כמובן] על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על אנשים ודברים שאני אוהבתת 3> -- לאחורנה ביט 69.. 3> 3> 3> למה אתה הכי מתנגד? אני חושבת שכפיה היא דבר נורא.. כל דבר שכופים.. בעיקר אהבה.. 3> אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני חושבת שקופידון..~! חחח P= אממ תנו לי לחשוב על זזה.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא בהחלט! מה הדבר שעושה אותך מאושרת? דברים קטנים שקורים ומצליחים לשמח אותיי.. צריך לשים לב אליהם... באהבה-- אם מישהו או חברה סתם קוטפים לי פרח או שאבא שולח לי הודעה וכתוב בה :"אני אוהב אותך!" וסתם ככה-- אם אני באה למעבר חציה ופתאום מתחלף לירוק, או אם חברה שלי אומרת שאמרו עלי דברים טובים.. בעיקר שאמא שלי נחמדה אליי.. 3> כשיש לך אהבה את נאמנה? מאוד את אוהבת ילדים? תלוי.. את ותרנית או עקשנית? וותרנית רק למען שלום ואחווה.. בשביל זה אני מוכנה לוותר על הכל, אבל עקשנית ונוקשה לגבי העקורונות שליי.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? למה לי...? :S ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אם הוא יחפץ בכךך.. החיים טובים לדעתך? תלוי מתיי... כשאני שומעת ביט 69 הם נפלאיםם היחסים עם ההורים טובים? תלוי עם מי מהם.. [עם אמא דיי גרועים.. :S] לבוש: אני לא יוצאת מהבית בלי פריט וורוד עליי.. [גם אם מדובר בתחתונים\חזייה] P= א ו ב ס ס י ה % $ # לייקקק איפור: את הכי יפה כשאת טבעית~! [שמה קצת מייק אפ אם לא שמתי מספיק חומרים רטוביםם.. :S המבין יביןן] דברים אהובים מאכל:... אוליי מנטוסס \ פריקסהה שתיה: אממ אני חושבת שמיים או מיץ פטל... וגם פאנטה שוקטהה המקום האהוב לחופשה: אם זה עם מישהו שאני אוהבת [אפילו חברה] אז לא משנה איפה.. בד"כ או מקום טבעי לגמרי, או מלון אבל עד הסוף.. אני נורא קיצונית בקטעים האלהה.. טעם גלידה אהוב: אממ כל סוגי השוקולד [פסק זמן,מקופלת, ווניל עוגיות, שוקו עוגיות..] בלה בלה בלה xD פרי אהוב: אויש.. ניראלי .. אפרסק , בננה ומנגו..R R R ממתק: כ י ף כ ף ! $ & @ א י מ פ ר יה @ מכונית: לא מבינה בדברים האלה .. אני אוהבת מכוניות ספורטט.. שיעור: ביולוגיהה. :S חג: פסח מעבדות לחירותת~! [שבועיים חירות זה חתיכת זמןן~!] היום הכי אהוב בשבוע:חמישי צבע: ו ר ו ד % & @ מגזין: לאישה ,ראש 1 , מעריב לנוער ודיסני [לכולם אני אובססיבית] שם לבת: לי ים .. ניראליי. :S גם ג'ודי ו.. מיקה.. שם לבן: עופר.. אופיר ו.. בן ניראליי.. [שמות גבריים כאלהה] קבוצת ספורט אהובה: next חודש אהוב: אני חושבת שמאי..אולי יוליי.. ספורטאי/ת אהוב: NEXTT שחקנית אהובה: אני חושבת ש.. ההיא מאחיות או לא להיות.. לא הבלונדיניתת שחקן אהוב: צ'אמינג טאטום... [שם מוזר והוא מושלם בטירוף] מהסרט "יש לה ביצים" [She's the man] תוכנית אהובה בטלוויזיה: בעיקר אנימות אבל עודד.. אינויאשה,סאקורה,טוקיו מיו מיו, ארתווררר, סדריק, טיטוף,דורה ובוץ',הזר מויוה ו.. אתר אהוב: אני חושבת ש.. פורום ביט 69, פורום נט"ע , האתרים שליי.. השוקסע שליי והבלוגגג שליי.: חיה אהובה: .. אולי כלב .. גם נמרים וכאלהה בדיחה: אניי..[?!] אומר הרבה: ייאאיי ~! מילה אהובה: פנטופלעך [זה נעלי בית ביידיש] נעליים: בעיקר אולסטאר ווואנסס...~! לייקק תחנת רדיו: אממ 91 FM ו-100 FM

למעלה