חדשה+שאלה ^^

חדשה+שאלה ^^

אז היי לכולם [= קוראים לי יעל, ואני משחקת במייפל סטורי כבר כמה זמן.... (אפילו שאני עדיין דיי חדשה יחסית בגלל חוסר זמן וחוסר מחשב בדירת שירות שלי <.<) בכל מקרה, יש לי שאלה אליכם: אני רוצה לעשות דמות של קוסם. עכשיו, התחלתי אחת ויצא לי את ה4 בשתי הדברים ההם שצריך שיצא בהתחלה בקוביה (לא זוכרת איך קוראים להם... אתם מבינים למה אני מתכוונת...) בכל מקרה, הגעתי כבר לרמה 9, והשאלה שלי היא כזו- אם במהלך ההעלאה שלי בסקילים העלתי גם לחיים ולמנה איזה פעם פעמיים ולא רק לאינטליג'נט, האם זה מאוד עקרוני ועדיף לי להפסיק עכשיו ולהתחיל דמות חדשה, או שזה לא עד כדי כך עקרוני ואני יכולה להמשיך עם הדמות הזו? תודה לכל העונים ולילה טוב ^^

US navy

New member
ממש עקרוני

עדיף להתחיל דמות חדשה ובמיוחד ברמה כזאת... וברמה 8 את כבר יכולה להיות קוסם אז את צריכה ישר בלבל 8 להפוך לקוסם

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifטוב אז כנראה שכןO.O

בכל אופן, לי זה לא הפריע

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifברוכה הבאה

אמ אני לא ממש מבינה בשלמות של הדמויות וזה אבל יש לי קוסמת [וויזארד], והעלתי לה גם בערך פעמיים בחיים או במנה ואני לא חושבת שזה שינה משהו מיוחד.. לדעתי תמשיכי עם הדמות אבל תפסיקי לעלות בחיים או במנה ותעלי רק במה שצריך בהצלחה
כמובן שיהיה עדיף לשמוע עוד דעות מחברי הפורום">> אבל בנתיים אני חושבת שזה לא עקרוני

ווינגז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

גם אני יעל (ולמעשה, גם המנהלת השנייה של הפורום היא יעל). כמו שכבר ענו לך, זה די מהותי - ובטח ברמה כזו, שמאוד קל להגיע אליה שוב (למרות שעם קוסמים זה מייגע
). בכל מקרה, השתלבות נעימה

תודה רבה לכולם!

אוף, בדיוק מזה חששתי... קוסמים זה אכן דבר מייגע ביותר P: אבל הקסמים מגניבים ^^" וואי, מאפיית יעלות! D< (ולא מלשון מאפיה של בורקסים <.<) (כשחושבים על זה, באמת יש מאפית יעלה ם.ם עזבו, תתעלמו XDD) בכל מקרה, אני אלך לי ואאלץ לעשות דמות חדשה >: ועוד שאלה- מה בנוגע לגילדות? איך אני מוצאת אחת? יש אחת ישראלית אומשו? ובמה היא עוזרת לי? (סורי על כל השאלות ^^" כנראה אני מושפעת מה"מה נשתנה" P: )

ווינגז

New member
זה עוד כלום../images/Emo178.gif

בפורום אחר שאני מנהלת, יש בערך שבע יעליות, בפעם האחרונה שספרתי. יש כמה גילדות ישראליות, אני מניחה... לפורום יש גילדה חדשה, אגב, בשרת Broa, אם מעניין אותך. יש PQ לגילדות, אני חושבת, ומעבר לזה - זו "סתם" חבורת אנשים עם משהו משותף ביניהם, שזה ממש לא סתם.

sapir aloud555

New member
שלום, עוד אחת מבליץ'. DD:

|קוראת סמויה| ברוכה הבאה! (וכבר ענו לך מעליי ^^)

yael1995

New member
ברוכה הבאה:)

דרך אגב, לא משו חדש, אבל גמלי קוראים יעל

ברוכה הבאה. תפתחי דמות בברואה =)

הרבה מאיתנו נמצאים שם. וכן אם את קוסמת תדאגי שיהיה לך 4 DEX ו-4 STR ואף פעם אל תעלי אותם. כדאי לעבוד עם מדריך טוב על הסקילים כדי לא לפקשש.

למעלה