חדשה+שאלה

חדשה+שאלה

אוקי.. אז אני חדשה פה ויש לי שאללהה... אני מחפשת כבר מ=ל=א מ=ל=א מ=ל=א זמן את ההופעה של המורדים בארץ ... ההופעה השנייה ב-2004 השאלה שלי אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותה.. מאיזה אתר אפשר להורידד... (ניסיתי גם מהאימיול וזה לא הולך... האימיול דפוק) או אולי אם יש לאחד מכם את ההופעה אני מתחננת!! בבקשה תשלחו לי.. אתם לא יודעים כמה אני מחפשת את זה.. תוודה למי שעוזר =]]

micaly2

New member
ברוכה הבאה מאמי ../images/Emo140.gif + תשובה...

ברוכה הבאה מאמי
הישתלבות מהירה ונעימה
בת כמה את? איך רואים לך? תשובה לשאלה... עם יש לך הוט אז תיכנסי להוט וי או די ואז אני כבר יסביר לך. ועם יש לך יאס אז אני לא יודעת איפה אפשר לימצוא אבל יש אתר כזה שיש בו מלא מלא מלא מלא סירטונים של המורדים אבל אני לא יודעת עם יש של המופע בארץ וגם עם יש אני לא בטוחה שזה בעורך מלא אז עם יש לך הוט תגידי אני ידריך אותך איך להיכנס לזה ועם יש לך יאס אז אני יתן לך את האתר. מקווה שעזרתי

../images/Emo23.gif

מממ.. קוראים לי טל ואני בת עוד חודשיים חמש עשרהה...! =]] אממ ומזה תודה על התשוובה! חחח אני מחפשת את זה די הרבה זמן.. ובעיקרון יש לי יס אבל לכל החברות שלי יש הוט וי או די אז את יכוללה לתת לי את ההדרכה.. אני יותר מעדיפה את זה מהאתר כי אני רוצה את ההופעה שלמה.. לא בחלקים אז אם תתני לי את ההדרכה אני אשמח מאווד! ותודה רבההההה. איזה חמודה את =]]

micaly2

New member
כנסי.. =]

אוקיי כנסי להוט וי או די
ואז לעולם הילדים
ואז לחינם לילדים
ואז להחברים מארגנטינה
ואז את נכנסת להמורדים
ושם כבר תיראי את זה רשום המורדים בהופעה 2004... מקווה שעזרתי...
ביי יום טוב

micaly2

New member
אויי נראה לי שטעיתי כנסי...

לא אבנתי רצית מהוי או די או מהאתר. כי מהאתר זה בחלקים ואני גם לא בטוחה שיש אבל בוי או די זה שלם ורואים את הכל אז לא ממש הבנתי עם רצית מהאתר או מהוי או די. ועם טעיתי סליחה

תוודה!

וואי תודה תודה תודה תודה! את לא יודעת כמה עזרת לייי... אין לי הוט וי או די אבל אני כבר אקליט אצל חברה שלי או משהו! וואי תודה רבהה לך.. וזה בסדר.. לא טעית.. רציתי את ההסבר של ההוט וי או די =]]]

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifברוכה הבאה לפורום!

לצערך/צערנו אי אפשר לדבר על הורדות לא חוקיות על גבי הפורום בשל חוקי זכויות יוצרים.

למעלה