חדשה+שאלה

חדשה+שאלה

שלום אני חדשה וגם אני ראיתי ורוניקה ועדיין רואה.. יש לי שאלה כבר יודעים מי זה זה מאחורי הדלת בפרק הסיום של העונה הראשונה? ומקווה להשתלבבב!!

חותםםם

New member
קודם כל..

ברוכה הבאה
ואממ..אני לא ממש קוראת ספויילרים..אבל יש רמזים אם אני לא טועה שזה לוגאן.. ו.. השתלבות נעימה

HAINEEKEN

New member
נצל"ש

זאתי מפרק 11 הילדה המאומצת, מה קורה איתה בסוף האימא האמיתית שלה יודעת שהיא הבת שלה?

noa4u

New member
ברוכה הבאה!!!

עדיין לא יודעים מי מאחורי הדלת, אוהביי לוגן מקווים שזה לוגן ןאןהביי דאנקן מקווים שזה דאנקן אבל אולי בסוף יפתיעו אותנו וזה לא יהיה אף אחד משניהם... (למרות שזה לא הגיוני...) אני שייכת לאוהבי לוגן.. :) שתהיה לך השתלבות מוצלחת..

קודם כל תודה!

תאמת שלי לא אכפת פתאום אני אוהבת גם את דאנקן עכשיו שאני רואה את כל הפרקים מהתחלה רואים שהוא אוהב אותה והכל יש סימנים אז לי לא ממש אכפת מי זה אבל אני קצת נוטה לדאנקן..

לפי דעתי זה וואלס

כי ורוניקה אמרה "ידעתי שבסוף תגיע" או משו כזה..לא זוכרת..! ותמיד וואלס מגיע מתי שורוניקה צריכה אותו.... ככה נראה לי

חותםםם

New member
היא אמרה..

"קיוויתי שזה יהיה אתה" יש מצב שזה וואלס..אבל לא יודעת..יותר מתאים לי לוגן..

eveligne406

New member
אני אומרת שזה דאנקלוגאן.. :]]

חח סתם אני מעדיפה את לוגאן מבין השניים אבל לפי דעתי זה דאנקן...כאילו..תחשבו על זה..מה יש ללוגאן לעשות אצלה עכשיו? לעומת זאת, הסיבות שלדאנקן נשמעות הרבה יותר הגיוניות..כאילו עכשיו הוא יודע מי רצח את אחותו, הוא יודע שהם לא אחים..וכאילו..הדבר הראשון שהוא יעשה עכשיו זה... לבוא אליה?

למעלה