חדשה+שאלה

m o r o s

New member
חדשה+שאלה

היי אני מור אני צופה בטריי היל כבר הרבה זמן הבעיה היא שדי פספסתי הרבה פרקים ואני עדיין לא ממש מצליחה להבין מה הקשר בין קית' ללוקאס לדן ולנייתן אני יודעת שקית' ודן היו אחים אבל לא הבנתי ממש איך לוקאס ונייתן אחים ולמה דן הרג את קית'? ומה עם אמא של לוקאס שמה דן היה בעלה מה? אני ממש לא מבינה וזה משגע אותי ראיתי הרבה פרקים של הסדרה אך כל פעם מעונה אחרת והעונה החמישית היא היחידה שאני רואה הכל רק עכשיו אני מתחילה להשלים מתחילת הסדרה אז תודה למי שעונה

ShiR a5

New member
אם את לא יודעת את כל זה סימן שבאמת פספסת הרבה

חח אז ככה.. גם קרן [שזאת אמא של לוקאס] וגם דב [שזאת אמא של ניית'ן ] נכנסו להריון מדן בתקופת התיכון [ממש בגילם]..אבל הוא בחר להישאר עם דב ולגדל את ניית'ן... ולא להכיר בלוקאס... ככה בתחלה גם ניית'ן.. אבל זה השתנה . וקית' שממש אהב את קרן והוא גם הבן דוד של לוקאס גידל את לוקאס ואהב אותו כמו אבא שלו ....

DotCom05

New member
סיפור ארוך חח מקווה שתביני

היו כמה מקרים מסוימים שהובילו לשנאה הזאת שלו בסוף העונה הראשונה קית' שכב עם דב לא זוכרת למה הוא פשוט היה בדיכאון כי הוא הציע נישואין לקרן והיא לא הסכימה ודב שנאה את דן אז היא וקית' שכבו...ואז דן נכנס וראה אותם ומאז הוא ממש התחיל לשנוא את קית'.. בעונה השנייה דן החליט לנקום בקית' והוא שכר מישהי בשם ג'ולס (שזה לא היה שמה האמיתי בכלל) כדי שתהיה חברה של קית' ותגרום לו להתאהב בה ואז לשבור את ליבו..בסופו של דבר היא באמת התאהבה בקית' והם היו אמורים להתחתן אבל היא עזבה אותו בחופה כי כולם כבר גילו שדן שכר אותה וזה.. בסוף העונה השנייה מישהו סימם את דן בסוכנות הרכב שלו ושרף את המקום ובקיצור ניסה לרצוח את דן, דן ניצל כי לוקאס היה בסביבה באותו רגע והוציא אותו מהשריפה (איזו טעות!). ובמשך כל העונה השלישית דן חשב שקית' הוא זה שניסה לרצוח אותו בגלל מה שדן עשה לו עם ג'ולס. ולכן בפרק 16 בעונה השלישית דן הרג אותו..את קית' המסכן :( שבאותו זמן היה אמור להתחתן עם קרן והם היו ביחד! וקית' הוא לא זה שניסה לרצוח אותו זו הייתה דב שרצתה להגן עליה ועל נייתן ממנו וניסתה לרצוח אותו זה בערך הסיפור אבל הם תמיד רבו אז באמת כדי לקלוט הכל הכי טוב זה לראות את כללל הפרקים של העונות :] בהצלחה חח

m o r o s

New member
וואי ממש תודה שכתבת הכל

עכשיו באמת הכל יותר ברור לי בדיוק היום ראיתי את פרק 16 שבסופו קית' נרצח אני חייבת להגיד שאני שונאת את דן :(

פייטי

New member
למה את לא רואה מהעונה הראשונה ומשלימה הכל

אם את באמת אוהבת את זה

m o r o s

New member
בדיוק לפני כמה ימים התחלתי

פשוט אני רואה גם במקביל את העונה החמישית ולא הבנתי למה דן הרג את קית' ובגלל זה שאלתי

למעלה