חדשה+שאלה

yaaruka

New member
חדשה+שאלה

שלום ^^ אני יערה [תמציאו כינויים בכיף D:] ממודיעין אוהבת במיוחד את הלהקות 30STM פראמור ואוונסנס עכשיו השאלה שלי היא.. איך עושים פורום? פשוט, אין פורום לאוונסנס וזה משגע אותי ובא לי פורום שלהם. אז.. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד ביותר ^^ ואגב.. ב15.3 יש לי בת מצווה [12 יאי!!] כן אני בכיתה ו' ואני בטוחה שאני צעירה פה.. [אוף] האהא לבת מצווה שלי דודה שלי קונה לי את האלבום הראשון של פראמורכי את השני יש לי במחשב.. ושוב תודה מראש 3>

יערקיקוקימאמי../images/Emo110.gif

הנה, מצאתי כינוי D: יאי עכשיו אני לא הכי קטנה !!!! [אני בכיתה ז'.] טוב, אז עד עכשיו הבנת שאני טיפשה ושאני בכיתה ז' Oo אה, וקוראים לי נוי. ד"א, אני חושבת שיש פורום לאוונסנס, תבדקי שוב.

אה, ו...../images/Emo110.gif

לא "עושים" פורומים פה. זה תפוז מחליט אם הוא רוצה לעשות פורום להא ודא איכשהו... וגם אי אפשר להיות מנהל עד גיל 16 [חוצמה מקרים מיוחדים, שאת עדה להם כרגע כי המנהלת שלנו עדיין לא בת 16!! (טוב, ב22 לחודש היא כן תהיה
)]

yaaruka

New member
סבבה

תודה. אבל בכל זאת זה יעזור לי אם יגידו לי איך עושים פורום.. שלום נוי ותודה על הכינוי [המוזר ביותר] אגב מוזר מבחינתי זאת מחמאה^^]

yaaruka

New member
תודה. לא ראיתי

את התגובה ה ששלחת לי אחרי הזאתי עם הכינוי ההזוי.. אני רצינית שלהיות מוזר זה ממש כיפ!

Johnni456

New member
ברוכה../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

היי, אני סתיו, בת 13 מהמרכז.. אוונסנס ופארמור (כמובן) מעולים
מגניב אני לא הכי צעירה פה.. נראה לי ><" אגב.. |מזל"ט| השתלבות מהירה

ברוכה../images/Emo28.gif

טוב, כבר שמעת, לאוונסנס יש פורום בתפוזXD אז אני שירי ואהמ, תהני בפורום

Emergency Exit

New member
היי, ברוכההבאה. ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אכן לאוונסנס יש כבר פורום. אני ליאור 15 נתניה הייוש.

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אני ליאת היי
אמממ לאוונסנס יש פורום ^^" בקיצור, ברוכה הבאה, השתלבות מהנה
תהני פה.

yaaruka

New member
יאיי!

זה הפורום היחיד שקיבלו אותי בו כזה יפהה!!! בפורום של 30 בקושי מישו אחד אמר לי ברוכה הבאה.

xXx Lilo xXx

New member
כי אנחנו שווים יותר.../images/Emo29.gif

ויותר נחמדים. ויותר מאאאאאגניבים. ויותר טובים מכול פורם אחר. אנחנו גם הכי צנועים שיש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifברוכה הבאה D:

אני שחר בת 16. הממ.. כדי לפתוח פורום את צריכה להגיש בגשה והמלצות להנהלת תפוז, להגיע לראיון במשרדים ורק אז מחליטים אם נפתח פורום או לא. את חייבת להיות מעל 16 או לפחות עם תעודת זהות. במקרים ממש חריגים או אם זה על הגבול של 'עוד כמה חודשים 16' יש מקרים שמתחשבים אומשהו.. 12 זה קצת יותר מידי צעיר לפורום XD חכי לכיתה ט'-י'

Emergency Exit

New member
מדברת שחר,

מיסיס מאתיים פורומים. XDDD סתם
שחררררררררררתעשיליחפץ.

yaaruka

New member
לא אמרתי לך את זה כי לא הכרתי אותך

אבל פעם הבאה תשתדלי לגמור לבלוע ואז דברי [= [איזה מעתיקנית אני ^^] סתם סתם! חוץ משחר לא הבנתי כלום! אבל היי

Emergency Exit

New member
מה?../images/Emo41.gif

לא הבנתי את הבדיחה. OO ולא דיברתי אלייך, דיברתי לשחר..

Emergency Exit

New member
הא!

לא שירשרת את ההודעה נכון הית צריכה לשרשר אותה להודעה של שחר.. שמישהו ישים את אמנות השירשור, איןלי

למעלה