חדשה + שאלה-בעיה ^^

D amaged R oses

New member
חדשה + שאלה-בעיה ^^

לפני שבוע גיליתי את מייפל סטורי[שמעתי על זה וראיתי עוד הרבה לפניי, אבל נרשמתי רשמית (?) לפני שבוע
] אז אני חדשה וכו'. הספקתי לקבל המון הערות נובית עד עכשיו. הצעות לתגובות מתחכמות יתקבלו בברכה, כי עד עכשיו הצלחתי להוציא רק "SO?" שאגב הצליח לגרום לבחור לשתוק. AW... אתמול/שלשום הייתה בדיקת שרת למי שיודע, ומאז התחילו לי בעיות במייפל סטורי. אני יורה על מפלצת[קוסמת] והיא פתאום ניתקעת במקום, אני יכולה להמשיך לירות ולא יקרה כלום, יכול לרדת לי מהחיים, אבל גם לא יראו את זה בבר החיים, וגם לא יירד מהMP. אחרי כמה דק' מסתדר לחצי דקה ושוב נתקע. הכי בעייתי זה שאני נלחמת ו"שולחת יריות" כמה פעמים והמד חיים של המפלצת ניתקע והוא בנתיים מוריד לי מהחיים, ככה שלו לא קורה כלום. אני היחידה עם התקלה או שיש עוד כמה? ידוע משהו על זה? כי לפני זה מייפל סטורי עבד לי מצויין
שבת שלום וחג שמח

miss_t

New member
מה שאת מתארת נקרא- לאגים

כנראה שיש עוד תוכנות שפועלות ברקע או שהשרת היה עמוס במיוחד והיו לאגים.כשאת קולטת שאת במצב כזה- תזהרי כי יכול להיות שפתאום אחרי דקה תמצאי את עצמך מתה. פשוט עלי לאיזה נקודה בטוחה וחכי ש"הסערה תעבור". איזה דמות יש לך? באיזה שרת את משחקת? באיזו רמה את? והאם את מסתדרת עם העלאת סקילים וסטאטים בצורה נכונה? לי יש PRIEST (קלריק), בשרת BERA רמה 72. קצת פחות פעילה כרגע, אבל זו השחקנית הראשית שלי

D amaged R oses

New member
זהו שהשרת לא

אני נמצאת בברה, וCHANNEL1 כרגיל מפוצץ, אבל שאר הצ'אנלים דווקא ריקים. אני קוסמת, רמה 19, ואני מעלה הכל נכון אין לי עוד תוכנות שפועלות ברקע, הכל פועל כרגיל, אני לא מפעילה דברים שונים. וכמו שאמרתי, עד עכשיו הכל עבד בסדר
איך פותרים את הלאגים האלה? יש משהו לעשות? תוכנה להתקין?
והעניין הוא שאני נתקעת זה עכשיו מתחיל להישאר הרבה זמן, אז אני פשוט לא נלחמת.. אני נשארת בצד. והיום כבר יצאתי מהמשחק כי אני לא יכולה ככה
ואני מתחילה להתגעגע....

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תמיד תבדקי שהמסן לא פועל

אייסקיו לא פועל אין איזשיהי הורדה או אתר פתוח תכבי את כל התוכנות שלא חשובות.. ותכנסי תמיד לצאנגל שאת רואה שיש שם הכי פחות אנשים.. אם תצטרכי עזרה אני תמיד במייפל wizard4ice אני גם בברה כך שאוכל לעזור לך.. אה ורמה 73 חחח אם את צריכה תוסיפי אותי למסן או אייסי [email protected] אייסי 70168915

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אה וכן, ברוכה הבאה ובהצלחה במייפל ../images/Emo70.gif

D amaged R oses

New member
המסן לא פועל. ועכשיו גיליתי שהבעיה היא כנראה

רק במשתמש שלי. כי גם במחשב של אחותי יש לי את הלאגים האלו. לאחותי המשתמש עובד בסדר. מה אני עושה?
ותודה רבה

spongbob

New member
../images/Emo110.gif זה לא רק במשתמש שלך...

יש מצב שהבעיה באינטנט שהוא יותר מידי איטי כי לפי מה שהבנתי כנרא יש לך ראוטר והוא מחלק את המהירות לשניים תראי אצל המחשב של אחותך אם המסן אייסקיו הורדות וכל הדברים שציינתי למעלה עובדים... אצלי לדוגמא גם יש ראוטר ושאחי משחק במחשב השני יש קצת לאגים אבל מתי שהוא לא משחק אין לאגים..

D amaged R oses

New member
כן יש ראוטר

אבל שוב..
יום חמישי שבוע שעבר נרשמתי ובערב המשפחה הגיעה. כל השבוע היינו במשחק בשני המחשבים והכל עבד יופי. ואם לא, אז מחשב אחד גלש+אייסי ומחשב אחד במייפל. אני מבינה שאין לזה פתרון מסויים, רק לנסות לא להעמיס.. תודה רבה על העזרה ^^ אני אוסיף אותך כדי להציק מידי פעם.. נובית וכאלה

spongbob

New member
../images/Emo110.gif חח בכייף

אני בידיוק בוויקטוריה אז אם את צריכה עזרה- רק תגידי! אאה כן זה תקף לכל מי שבפורום וצריך עזרה =]

StavKP

New member
ברוכה הבאה

אני סתיו, יש לי קוסם (קלריק לעתיד) רמה 25 בסכניה אני מציע לך להשתמש במדריכים שבפורום- התחלתי לשחק לפני שבוע והמדריכים ממש עזרו לי.

למעלה